Новий Nexus

09/07/2015

Не дивлячись на те, що сьогодні вся увага прикута до Samsung Unpacked Event, інші виробники хочуть щоб про них говорили. Одними з таких компаній стали Google, LG та Huawei, яких об’єднує один пристрій – Nexus.

Інформація про нові телефони Nexus з’явилась в твітері NoWhereElse, в вигляді двох окремих твітів для кожного телефону.
Компанія LG працює над меншою моделлю, яка оснащена 5,2-дюймовим дисплеєм, двома передніми динаміками, датчиком відбитків пальців (чомусь, розташовується на задній панелі) та новий роз’єм USB Type-C.

За розмірами телефон довший ніж Nexus 5 і складає 146,9мм, що пояснюється двома динаміками. Пристрій буде тоншим за попередника, але з виступаючою камерою, як в iPhone 6.

Другий пристрій робить Huawei, і він буде оснащений 5,7-дюймовим екраном. Телефон виконаний в металевому корпусі, з фронтальними динаміками, сканером відбитків пальців та портом USB Type-C. Ймовірно, що працювати телефон буде на основі чипу SnapDragon 820.

Обидва пристрої будуть працювати на останній версії Android без сторонніх програм. Дата релізу не відома, як і ціна. Враховуючи такі характеристики, один з цих двох телефонів необхідний для кожного.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?