Новий Band буде кращим

17/09/2015

Технології моніторингу здоров’я все більше проникають в різні пристрої, або ж просто стають окремими пристроями. Microsoft вже випустила свій фітнес-трекер, але на жовтневій виставці ми побачимо продовження Microsoft Band, і він з сюрпризом.

Іспанська ресурс Microsoft Insider опублікував рендер Microsoft Band 2, і він володіє більш привабливим дизайном в порівнянні з попередником. Microsoft Band 2 має вигнуту форму, що дає можливість зручніше «лежати» на зап’ясті. Корпус фітнес-трекера металевий, що стає все популярнішим в пристроях подібного типу, а батарея Band 2 розміщена під дисплеєм, а не по сторонах.

Також введена нова функція моніторингу вертикального напрямку (спуск/підйом по сходах) на додаток до наявних функціям моніторингу обліку витрачених калорій, підрахунку пройдених кроків і т.д.

Так само, як і попередник, Band 2 буде синхронізуватися з додатками Microsoft для iOS, Android і Windows Phone, дозволяючи користувачам аналізувати хід виконання вправ і тренувань, щоб зрозуміти наскільки близько вони просунулися до виконання намічених цілей.

Більше дізнаємось на виставці, але Microsoft точно повернули на правильну стежку.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?