Новинки від Samsung - Galaxy S9 та Galaxy S9 Plus

26/02/2018

25 березня компанія Samsung провела офіційну презентацію новинок - Galaxy S9 та Galaxy S9 Plus. Для тих, хто не встиг подивитися пряму трансляцію ми зібрали найсмачніші новинки моделей - налітайте!

1_260220180108270329349.jpg

 

Нові кольори  

Galaxy S9 та Galaxy S9 Plus - два красеня із 5.8’’ та 6.2’’ дюймовими дисплеями Infinity, які мають не тільки безмежні екрани, а й можливості. Флагмани будуть доступні у трьох кольорах: діамантовий чорний, титановий срібний та ультрафіолет. Останній варіант особливо здивував - він буде оцінений жіночою половиною людства через поєднання ніжності та насиченості кольору водночас. 

 

samsung-galaxy-s9-2400-6039.jpg

Камера

Головними особливостями у смартфонах є камери - вони, до речі, розміщуються поряд із сканером відбитку пальців, який на відміну від S8, знаходиться нижче об’єктивів, що запобігає попаданню пальців на камери. Основна у S9 Plus, як і годиться флагману, подвійна, передбачений ширококутний об’єктив. Представники Samsung під час презентації неодноразово наголошували, що камери в S9 та S9 Plus пережили перевтілення. І результати не розчаровують прихильників, адже камера смартфону вперше має регульовану діафрагму об’єктива, завдяки чому при низькому рівні освітлення може знімати фото з апертурою F1.5, а при звичайних умовах - F2.4. Тобто, користувач зможе отримати якісні фото при мінімальному освітленні із повним збереженням чіткості та відсутністю шумів, а у яскравий день фотографії будуть максимально деталізованими.  

 

5b373d9b-c26b-4248-b3ea-2f046f9bf88a.jpg

Super Slow-mo - зйомка майбутнього

Ще однією новинкою в дев’яток - це Super Slow-mo. Для всіх, хто любить познімати відео, веде блог чи є активним користувачем соціальних мереж, S9 і S9 Plus подарують можливість зйомки із швидкістю 960 кадрів в секунду та трьома способами зациклення. Так, ви зможете “перемотати” назад відео супер повільної зйомки та навіть встановити його на екран блокування замість заставки. Що ж із таким контентом, популярність в мережі гарантована. 

 

9.jpg

Особисті емоджі

Продовжуючи світові тренди,  S9 і S9 Plus також отримали анімовані емоджі. Вони не такі “побутові”, як в Iphone X - Samsung пропонує побачити себе в доповненій реальності. Створивши селфі, смартфони запропонують вам зробити свою анімацію, яку можна буде використовувати у чатах. Ваша віртуальна копія буде демонструвати емоції, що зробить спілкування яскравішим та схожим на звичайну розмову. 

 

1_d4e2b8a3-e12f-4566-bacf-a105df432bd4.jpg

Доповнена реальність

Дев’яті S-ки також здивували можливостями доповненої реальності. Bixby Vision  вже зможе не просто знайти поблизу ресторан, а й показати калорійність страви, яка була замовлена. На презентації, навіть було продемонстровано, як Bixby Vision допомагає перекладати меню, залишаючи стиль написання тексту ідентичним оригіналу. 

 

1_Samsung-Bixby-2.0-Upcoming-in-2018.jpg

Звук

Загалом, S9 і S9 Plus отримали хороший пакет покращень за своїх попередників - великі екрани, вишукані дизайни та навіть стереодинаміки від AKG та системою Dolby Atmos. З ними, смартфони зможуть замінити більшість сучасних гаджетів, дозволивши переглядати відео чи грати в ігри із високою якістю зображень та потужним аудіо-супроводом. 

 

Samsung-Galaxy-S9-9.jpg

 

Захист IP68

Як і личить флагманам, Galaxy S9 іS9 Plus захищені за стандартом IP68.

68.jpg

Висновок


Так, над S9 і S9 Plus працювали професіонали своєї справи, і, думаю, прихильники не зможуть не погодитись із слоганом Samsung - вони зробили те, що інші не змогли, дозволивши своїм фанатам позбутися усіх рамок. 
 

 

Товари:
Читайте також:
OPPO Reno11 F 5G: “F” - фановість чи функціональність?
Нещодавно компанія OPPO презентувала смартфон Reno11 F 5G, який є дещо спрощеною версією OPPO Reno11 5G, який був презентований у лютому. В цьому огляді ми детальніше розберемося, що означає літера “F” у назві та визначимося “F” — це про функціональність чи про фановість. 1 товарів Великий блок ДИ
15/04/2024
Як блокувати спам-дзвінки на iPhone?
Якщо ви втомилися отримувати дзвінки з невідомих номерів, які пропонують вам все - від швидких кредитів до покупки килимів у ваше авто, тоді ця стаття саме для вас. Тут ми детально розповімо вам як зробити так, щоб спамери та шахраї не відволікали вас і не створювали зайвих незручностей. Забігаючи
11/04/2024
Samsung Galaxy А35 VS А55: що нового?
Компанія Samsung 11 березня представила два середньо бюджетні смартфони — Galaxy А35 та Galaxy А55. Всі попередні покоління цих смартфонів стали бестселлерами за короткий проміжок часу, тому є підстави сподіватися, що й цьогорічні Galaxy А35 та Galaxy А55 будуть бестселлерами через ряд корисних фішо
28/03/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?