Музика для рибалки

01/07/2015

Якщо Ви полюбляєте активний відпочинок, особливо на воді, то Ви зацікавлені щоб навколо Вас лунала музика. Існує безліч водозахисних портативних колонок, але більшість з них працюють через Bluetooth, з’єднуючись з телефоном, тому Вам необхідний додатковий захист і для Вашого телефону.  

Водонепроникна портативна колонка The Drifter допоможе Вам провести гарно час, не переживаючи за цілісність телефону чи інших пристроїв, адже вона автономна. Для роботи колонки не потрібно підключення до телефону, а необхідно лише синхронізувати її вдома з Spotify, Beats або Apple Music. Drifter працює на Android, тому можна не лише синхронізуватись з різними сервісами, а «закинути» свою музику на колонку. Колонка оснащена 16Гб пам’яті для задоволення Ваших музичних потреб, що цілком достатньо для завантаження великої кількості музики.

Колонку можна використовувати і вдома, адже вона вміє працювати як по Bluetooth, так і по  Wi-Fi.

Компанія Freedom Audio, розробник багатьох аудіо пристроїв, продає колонку за попереднім замовленням по ціні 199$, тоді як при продажі в роздріб ціна складатиме 299$.

Якщо Ви полюбляєте відпочинок на воді, то Вам просто необхідно мати таку колонку, адже вона принесе задоволення і збереже інші Ваші пристрої від вологи.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?