Motorola Droid Turbo 2 – стильна новинка з екраном, який дуже важко розбити

03/12/2015

Окрім широко розрекламованої технології скла дисплею, яке «не б’ється», смартфон отримав доволі круті технічні характеристики. Ціна пристрою починатиметься з $624.

Новинка має 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 810 з тактовою частотою 2 ГГц. Оперативна пам'ять складає 3 ГБ, флеш-пам'ять – 32/64 ГБ, залежно від модифікації. Плюс, у наявності слот MicroSD з можливістю розширення до 2 ТБ.

Смартфон оснащений 5.4-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2560х1440 пікселів. За якість фото відповідає пара камер: основна 21 МП та фронтальна 5 МП. Пристрій має солідний акумулятор, ємністю 3760 мА*год.

Стосовно скла екрана. Motorola називає свою розробку Moto ShatterShield – першим у світі дисплеєм, що не б’ється. Компанія робить велику ставку на конструкцію захисного скла, котре складається з п’яти різних шарів, включаючи особливо протиударний. Настільки велику, що дає чотирирічну гарантію на цілісність екрану (якщо його буде пошкоджено, Motorola гарантовано зробить заміну).

Звісно ж, багато ентузіастів уже випробували нове скло на міцність. Результати, поки що, доволі приємні – після падіння з різної висоти, екран не був пошкоджений, а на захисному покритті залишились лише мікроподряпини.    

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?