Momax Lite Tracker IoT Body Scale: cмарт-ваги, які вимірюють 13 показників тіла

16/02/2023

Усім, хто стежить за своєю фізичною формою та здоров’ям мати смарт-ваги — норма, а не розкіш. Навіть якщо ви не займаєтеся спортом професійно, то смарт-ваги всеодно кращий вибір, адже з їх допомогою ви можете відслідковувати динаміку зміни ваги і помічати тенденції на які необхідно реагувати. 

Сьогодні в нас на огляді смарт-ваги Momax Lite Tracker IoT Body Scale. Які фішки вони мають і чи варто розглядати їх як варіант для придбання розповімо далі в матеріалі.

ДИЗАЙН

  1. Форма. Ваги мають квадратну форму з сильно заокругленими краями. Їхні розміри 28х28 см. На корпусі немає нічого зайвого, клавіш теж  немає. Свою пряму функцію вимірювання ваги вони починають виконувати відразу після того, як у них вставили батарейки. До речі, товщина гаджету складає всього 25 мм, тому вони легко помістяться під ліжко, диван чи умивальник у ванній кімнаті. Вага Momax Lite Tracker IoT Body Scale всього 1,25 кг.

FlV1R4R28wyilYtwh2aV7ZQZn7D4ZOm_jpkczzAv18JuZnpkUzj5jMamgYsJMFC3nflPO0MxnECFpJizzyWmp0J2m67J1a9DMAhOhy4ZU_cm3rIcsead5Bdgpub9Nt2DF34UVNwEeU28YHrTcYaQtdY

  1. Дисплей. У Momax Lite Tracker IoT Body Scale встановлений LED-дисплей, який має яскраву підсвітку, яка по кольору співпадає з кольором корпусу. Коли екран не підсвічується, то дисплея взагалі не видно на корпусі.

  2. Матеріали корпусу. Верхня кришка виконана зі скла. Це додає для дизайну преміальності і приємної важкості, але тут є і свої мінуси. Ставати босими ногами на холодне скло не завжди приємно, але воно зовсім неслизьке і це однозначно перевага. Нижня частина виконана з пластику і має 4 ніжки, які міцно фіксуються на рівній поверхні. На верхній частині є 4 круглі вставки виконані з металу, які потрібні для пропускання через тіло електричного імпульсу. 

  3. Живлення. На нижній панелі є відсік для 3-х батарейок типу AAA. Приємно, що вони є в комплекті, тому вам нічого не доведеться купувати окремо і ваги готові до експлуатації відразу після покупки.

  4. Кольори. Ваги представлені у трьох кольорах: чорний, білий та блакитний.

МОЖЛИВОСТІ

Momax Lite Tracker IoT Body Scale автоматично вмикаються, коли ви ступите на платформу, а також автоматично вимикаються через 10 секунд бездіяльності, а відповідно заощаджують заряд батареї.

vlGvA5Jt_L5Eku77mbOxVh1Ddv9mpn5hbuHym9FmZN0JLPCRAiN3PM_K9iEPd-LWLuNpkpLI22Obk5Tu7y_bQgSKgztdtY5v9QnJIWvU7udUCBKWuggRf4M6dDzBftnmToSwNN-xjpU40qzJ2op76MU

Тепер поговоримо про найцікавіше, а саме про те, що вміють ці ваги. Виробник зазначає, що ці ваги можуть вимірювати тринадцять різноманітних параметрів тіла серед яких: вага, вміст жиру (вісцерального в тому числі), білок, вода, кісткова та м'язова маса, ІМТ, метаболізм, тип статури, вік та оцінка тіла. Непогано, як для ваги, чи не так? Коротко розшифруємо деякі показники:

  1. М'язова маса — ваги визначають вміст і відсоток жиру в м'язах.

  2. Жири в організмі — це загальна маса жиру, поділена на загальну масу тіла.

  3. Рідина в організмі — загальна кількість рідини в тілі, виражена у відсотках від загальної маси тіла.

  4. Кількість вісцерального жиру — відрізняється від підшікріного жиру тим, що оточує органи людини і в основному розташований в черевній порожнині.

Як ваги визначають ці показники? На кришці ваги розташовані 4 металеві вставки — це 4 сенсори через які подається мікро-розряд, який не відчутний для людини і ваги проводять замір опору жирових, м'язових і кісткових тканин під впливом цього імпульсу. 

Одного виміру досить, щоб побачити повну картину стану організму. Щоб отримати дані потрібно зважуватися босоніж, інакше ви отримаєте лише результат про вагу.

2VCbpnMdsx8fEJZXGnnEflXnyMrRv7NrowWjDVywUQmH1hYy5gO2BoX50nyJq9WP5Jt4vd7xIObnwfdFsNKTBXuNRIMqS5ucLnzGjObuFgI4Go3PYuKHN3VwsLYEwUF5UfCHZuxdTxvin5ijrTRavmc

ЗАСТОСУНОК MOMAX SMART

Офіційний застосунок можна завантажити з Play Market або App Store. Українську мову він не підтримує — це звісно мінус, але насправді він дуже простий та зрозумілий. Приєднавши в Momax Smart ваші ваги ви можете встановити значення ваги, яку ви хотіли б мати, переглядати динаміку, як змінюється ваша вага та основні показники пов’язані з нею.

В додатку також можна змінювати одиниці виміру: кілограми чи фунти.

Крім того, ви можете додати членів сім’ї і вони матимуть свій окремий профіль. Всього можна додати до 20 різних людей. Також в застосунку вказано чи підключена вага до смартфона по bluetooth.

Momax Lite Tracker IoT Body Scale підійдуть абсолютно для всіх. Як для тих, хто професійно займається спортом так і для тих, хто просто хоче моніторити свою вагу та стан організму. Такий гаджет не забиратиме багато місця в будинку чи квартирі. До того ж, смарт-ваги традиційно доступні по ціні. 

Товари:
Читайте також:
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
23/06/2022
Що подарувати дівчині на 8 березня?
Пам-пам-пам… свято весни та жіночності вже зовсім скоро, а ти досі не придбав подарунок для своєї квіточки? Не хвилюйся! Ми допоможемо тобі зробити цей день для неї незабутнім:) Отож, відкривай нотатки та записуй покрокову інструкцію! Обов'язково почни ранок 8 березня з приємних та милих сюрп
04/03/2021
Що подарувати на новорічні свята: смарт шпаргалка для всіх
Хо хо хоооооо! І не кажи, що тебе ще не «вджінгелбелило»? :))) Новорічний настрій з‘являється з кожним днем все більше і більше. Прийшла пора… вибирати подарунки! Ми знаємо, як це важко купити хороший презент. Тому зробили підбірку, щоб тобі було легше зорієнтуватися.    Коротенький гайд по вибо
18/12/2020
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?