Марк Гурман: Apple продовжує роботу над AirPower

29/11/2021

Кілька років тому Apple збиралася представити бездротовий зарядний пристрій під назвою AirPower, де потужність автоматично мала б регулюватися залежно від того, який пристрій знаходиться на поверхні зарядки, а всередині AirPower за задумом мало знаходитися від 21 до 24 котушок, які покривали би 100% площі зарядного пристрою. Згадки про AirPower неодноразово знаходили в кодах інших продуктів Apple, але до презентації та серійного виробництва діло не дійшло.

1rnLYxFaFrmzyeezGz0LjIbGtYaNs0aS0m9atKKgqvDwUmzOTgcXJSXYpsR6jIUaw7b90Pv1gKCwCb9LZMz2TWMMx9vRalyRK6qeNw9zSoJiccZFp9O32eJSBVh_K5wftbrN8Hn0

Apple відмовилася від AirPower, бо вмістити таку кількість котушок в тонкий корпус фактично неможливо. Вони будуть перегріватися і стануть небезпечними.

Однак на днях Марк Гурман з Bloomberg повідомив, що Apple продовжує роботу над AirPower, але дуже ймовірно, що зарядка зазнає змін в плані дизайну та кількості котушок. Також в публікації Гурмана йдеться про те, що Apple працює над реверсивною зарядкою в iPad та iPhone.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?