Logitech G410 Atlas Spectrum – геймерська клавіатура без цифрового блоку

06/10/2015

На радість усіх кіберспортсменів та геймерів, компанія Logitech розробила компактну та надійну механічну, на 100 відсотків ігрову клавіатуру. Вона важить усього 830 грамів, та позбавлена цифрового блоку – за рахунок такого конструкторського кроку, аксесуар став суперкомпактним, його габаритні розміри складають 185,2 х390,5 х35,5 мм.

Клавіатура має підсвічування кожної клавіші, колір якого програмується користувачем. За інформацією компанії, надійність її нового виробу збільшена на 40% у порівнянні з аналогами, та складає 70 мільйонів натискань. При створенні свого «крутого» аксесуару, інженери Logitech активно консультувалися із професійними геймерами, саме тому нова клавіатура вийшла дуже швидкою – технологія клавіш Romer-G забезпечує їх спрацьовування при глибини натискання усього 1,5 мм.

Для більшого комфорту гравця, клавіатура має у комплекті спеціальну підставку для смартфонів на Android та iOS-платформах. Завдяки їй та додатку Logitech Arx Control, власник може синхронізувати свій смартфон із клавіатурою, та отримувати різноманітну статистичну інформацію (не тільки ігрову) з ПК, до якого підключена G410 Atlas Spectrum.      

Компанія планує почати продажі геймерської новинки вже у жовтні. Ціна клавіатури складатиме близько € 150.  

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?