Lenovo Vibe P1m – смартфон з крутим акумулятором уже в КТС

11/11/2015

Ще одна новинка IFA 2015 досягла українського ринку. Lenovo Vibe P1m – бюджетна модель смартфона із небюджетним акумулятором ємністю 4000 mAh вже доступна для придбання в мережі КТС. Ціна пристрою – 4599.99 грн.

Смартфон має дві цікаві функції: OneKey Power Saver та OTG (On-The-Go) Charging. Перша переводить батарею пристрою у режим енергозбереження, що, за інформацією розробників, вдвічі збільшить термін його дії. Друга «фішка» дозволяє використовувати пристрій у якості своєрідної станції живлення. Завдяки їй та USB-кабелю, смартфон може заряджати інші пристрої. Додатковим бонусом є наявність режиму швидкої зарядки самої новинки.

Для свого класу, в смартфона доволі непогані основні технічні характеристики. Пристрій має 4-ядерний процесор Mediatek MT6753P з частотою 1 ГГц, 2 ГБ оперативної та 16 ГБ флеш-пам'яті (плюс слот microSD на 32 ГБ). У смартфона п’ятидюймовий IPS-екран із роздільною здатністю 1280х720 пікселів.

За якість фото новинки відповідає пара камер: основна на 8 МП з автофокусом та фронтальна на 5 МП. Пристрій має 2 слоти для SIM-карт та підтримує Wi-Fi, Bluetooth й LTE. Робоча платформа смартфона – Android 5.1.  

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?