КТС рекомендує галерею QuickPic

28/11/2015

Майже кожен смартфон оснащений двома камерами: основною та фронтальною. Тому, можливостей зробити сотні фото більше ніж потрібно, а от комфортно переглянути їх – це проблема. Стандартні галереї не завжди добре продумані, а ті, які варті уваги – коштують багато. Але є одна, безкоштовна, яка поєднала в собі все найкраще – QuickPic.

Галерея QuickPic доступна лише для пристроїв з Android. Cheetah Mobile Cloud, розробник додатку, спеціалізується на хмарних технологіях, тому ви отримаєте додатковий бонус до галереї.

При першому встановленні додаток запропонує вам приєднатись до CM Cloud – хмарного сховища даних. Здавалося б, що тут такого, адже аналогічний сервіс від Google дозволяє зберігати фото в необмежених кількостях. CM Cloud дасть вам 1ТБ для розміщення ваших фото без втрати якості, тобто оригінали, тоді як аналог “Google Фотографії” жорстко обмежує нас в цьому. Єдине, що вам треба зробити для отримання такої кількості додаткового простору – опублікувати пост в Facebook, а далі справа за вашими друзями.

Інтерфейс програми надзвичайно мінімалістичний, але, в той же час, приємний. Всі ваші дії супроводжуються гарною анімацією, і за весь час використання я не помічав її гальмування. Можливість відкрити камеру прямо з програми – ще один плюс. 

Додаток має ряд особливостей, що роблять його по-справжньому комфортним у використанні: 

  • перегляд зображень та показ слайд шоу з високою якістю;
  • швидкий перегляд великої кількості фотографій;
  • налаштування папок для явного пошуку зображень і винятків для загального поліпшення швидкодії;
  • відображення GIF-анімації та стандартних відеофайлів;
  • керування жестами;
  • поворот, стиснення і обрізання зображень, встановлення фоновим малюнком з високою якістю;
  • функції управління файлами: сортування, перейменування, створення папок, копіювання і переміщення зображень;
  • оптимізовано для великих екранів.

Додаток має високий рівень захисту, адже допоможе заховати папки з вашими фото і відео від будь-яких програм і захистить перегляд паролем. Проте, це не 100% гарантія безпеки.

З такою багатою функціональністю додаток має бути заповнений рекламою. А ні, її взагалі нема.

За час користування додатком на трьох різних пристроях (Asus Nexus 7 2013, Lenovo Phab Plus та Lenovo A660) можна сказати лише одне: додаток надзвичайно оптимізований, як під різні екрани, так і для слабких смартфонів.

Галерея QuickPic – найкраща з наявних зараз у Google Play, і не можна її пропускати. Додаток настільки нам сподобався, що ми включили її у наш набір програмних засобів, який рекомендуємо для встановлюємо на смартфони при покупці.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?