КТС: Продавці рекомендують струменевий кольоровий принтер Epson L312 «Фабрика друку»

17/12/2015

Модель принтера L312 є новинкою, яка прийшла на зміну модифікації L300. Обидва пристрої входять до популярної серії Epson – «Фабрика Друку». Нагадаємо, що «Фабрика Друку» – це розроблений компанією Epson ряд струменевих принтерів та БФП, які замість картриджів укомплектовані місткими чорнильними ємностями (по факту, вбудованою СБПЧ). Завдяки великому об’єму кожної з чорнильниць, який складає 70-140 мл, в залежності від моделі, «фабрики друку» можуть працювати до трьох років на одній заправці. Така конструкційна особливість робить вартість одного відбитку неймовірно низькою – набагато дешевшою ніж у конкурентів.

Але, окрім вигідного друку, новий принтер має ще декілька приємних характеристик.

Підійде і для фото, і для текстів

По-перше, слід підкреслити наявність у принтері фірмової п’єзоелектричної технології Epson Micro Piezo. Використання цього виду друку дає гарантію, що відбитки будуть не тільки дешевими, а і якісними. Це стосується, як чорно-білого, так і кольорового друку.

По-друге, відмітимо доволі високу швидкість новинки, котра дісталася їй від попередниці L300. У чорновому режимі принтер здатен видавати до 33 чорно-білих або до 15 кольорових сторінок (з текстом) за хвилину. Що стосується друку фото 10х15 – швидкість створення одного відбитку складе приблизно 2 хвилини. Подібні параметри дозволяють пристрою «прописатись» не тільки в домі, а й в невеликому офісі.

По-третє, L312 має дуже корисну особливість, яка дозволяє називати його, в першу чергу, фотопринтером. Це – технологія друку фотографій «без полів» (друкує тільки знімки 10х15).

Наявність такої функції є великою перевагою для кольорового фотопринтера, адже вона дозволяє друкувати знімок на весь аркуш, не залишаючи при цьому вільного місця, так званих «білих полів». Цікаво, що саме компанія Epson, у свій час, першою розробила найбільш універсальний та зручний спосіб такого друку.  

По-четверте, принтер має усі фірмові «фішки» Epson. Це й чотири контейнери з чорнилами різних кольорів (чорний, жовтий, синій та червоний), і велика кількість відбитків з однієї заправки (близько 6500 кольорових аркушів при середньомісячному навантаженні 300 аркушів), і зручність в обслуговуванні.

Висновок

Якщо Epson L300 був, переважно, кольоровим струменевим принтером, то модель L312 є повноцінним фотопринтером. У будь-якому випадку, обидва пристрої є в салонах КТС, тому ви легко можете обрати на чому саме економити, придбавши той чи інший принтер. 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?