КТС: Продавці рекомендують реле напруги DigiTOP

23/08/2015

Така корисна річ, як реле напруги, створена лише з однією метою – захистити техніку, що підключена до електромережі, від пошкоджень, викликаних перепадами струму. Адже, як відомо, існує багато сторонніх факторів, котрі створюють загрозу електроприладам, на які їх власник вплинути не може. Це можуть бути обриви та нестабільність на лініях енергопостачання, зварювальні роботи, аварії та багато іншого. Саме тому, у наш час, реле напруги дуже швидко перетворюється з бажаного пристрою у обов’язковий.

Прилади цього класу бувають різних типів, але ми хотіли б зосередитися на самому «домашньому» з них – так званій моделі «вилка-розетка». Відомих виробників таких пристроїв декілька, тому, проконсультувавшись із досвідченими продавцями нашої мережі та спеціалістами сервісного центру, ми можемо із впевненістю заявити – КТС рекомендує реле напруги від компанії DigiTOP.

То що ж являють собою реле напруги «вилка-розетка» DigiTOP? Завдяки чому вони зможуть надійно захистити техніку від сильних перепадів струму у мережі?

Це однофазний пристрій індивідуального захисту техніки, зовнішньо дуже схожий на звичайну розетку. Він використовується у ролі перехідника: спочатку реле вмикається у звичайну розетку 220 Вольтів, а потім до самого реле підключається обраний власником електроприлад.

Реле відстежує струм у мережі, вимірює його, та демонструє результати на невеличкому лицевому дисплеї. Пристрій має дуже зручне налаштування: власник може виставити параметри верхньої та нижньої межі струму, при яких реле буде автоматично вимикати живлення. У рекомендованого КТС реле DigiTOP V-protector 16AS, нижня межа регулюється у діапазоні 120-200, а верхня у 210-270.

Ще одним дуже важливим показником якості реле напруги є швидкість його відмикання. Адже, як відомо, удар чи коливання струму – річ дуже швидка, тому користі від реле, що пізно реагує на ці фактори, буде дуже мало. У нашому випадку, спеціалісти компанії DigiTOP добре попрацювали над своїм виробом, надавши йому швидкість відмикання верхньої межі 0,02 секунди, а нижньої – 1 секунда. Саме тому, обираючи це реле напруги, можна бути спокійним, за техніку, яка до нього підключена.   

Експертна думка

Віталій Мельничук,

Hi-технік магазину Чорновола 17А. Рівне. 

Реле напруги DigiTOP – це пристрій без мінусів. Дуже зручний дисплей демонструє вимірювану напругу у режимі реального часу, у наявності таймер включення техніки після стабілізації напруги. Налаштування параметрів реле доволі легке та інтуїтивне.

Пристрій дуже надійний: його корпус зроблений з ABS пластику, що не піддається горінню, а контакти йдуть із напиленням срібла. До того ж цьому реле не потрібно заземлення для роботи, що є дуже цінним плюсом.

Стосовно ціни – вона більш ніж приємна. Скажу більше – вона є набагато меншою, ніж ремонт будь-якої техніки, від наслідків ураження струмом.   

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?