КТС: Продавці рекомендують принтер Xerox Phaser 3020

24/10/2015

Якщо ви шукаєте надійний та працьовитий лазерний чорно-білий принтер для дому чи невеликого офісу, радимо вам зазирнути у наші магазини та звернути увагу на Xerox Phaser 3020. Ця модель є своєрідною «класикою жанру» - вона має ряд типових переваг лазерних принтерів над струменевими, у розрізі масового друку.

Як відомо, основні козирі лазерних принтерів перед струменевими це:

  • - Більша кількість друкованих аркушів з однієї заправки;
  • - Велика швидкість друку;
  • - Легкість в обслуговуванні;
  • - Гарна стійкість відбитків до вологи.

 

Які особливості з цього списку має принтер, що ми розглядаємо? Усі.

Фірмовий картридж моделі 3020 розрахований на друк до 1500 відбитків. Стандартне місячне навантаження для цього принтеру – 10-15 тис відбитків. При роботі з текстом, 3020 видає до 19 аркушів за хвилину, при швидкості виходу першої сторінки біля 11 секунд. З форматом «текст+малюнок» принтеру дещо складніше впоратися – у цьому випадку швидкість друку складе 15-16 аркушів за хвилину. Для бюджетного пристрою це дуже непогані показники.

Завдяки великому об’єму пам'яті, що складає 128 МБ, та процесору з частотою 600 МГц, принтер може доволі швидко обробляти «важкі» документи чи зображення. Задля комфорту користувача, конструктори додали у принтер дуже корисну функцію одиничної подачі аркушів.

Ще одним цікавим інженерним рішенням було надати моделі 3020 підтримку Wi-Fi, що є нетиповим для бюджетних принтерів. Це суттєво підвищило зручність пристрою. З підтримкою бездротового зв’язку 3020 може приймати завдання на друк не тільки з ПК, що знаходяться у різних кімнатах, а й зі смартфонів та планшетів. Це особливо зручно для невеликих офісів.  

Не останню роль, у позитивній характеристиці принтера, мають й габарити пристрою. Завдяки добре продуманої системі висувних лотків, котрі легко ховаються у корпусі, Xerox 3020 вийшов доволі компактним.

До того ж, не будемо забувати про завжди актуальний ціновий критерій. Xerox Phaser 3020 є майже ідеальним у співвідношенні ціна/якість. Він коштує небагато, має велику ємність картриджу та доволі дешеву вартість друку, при її високій якості. Так, він друкує тільки у ч/б, але ви знаєте скільки коштують зараз кольорові лазерні принтери? А у які чималі гроші обійдеться їх заправка? З оглядом на цей факт, усі невеличкі недоліки 3020 можна легко пробачити.

Якщо ж ви бажаєте ще трохи заощадити й вам не потрібен Wi-Fi, зверніть свою увагу на попередника цього принтера – моделі 3010. Але, одразу попереджаємо, окрім відсутності підтримки бездротового зв’язку, вона повільніше обробляє великі файли та не має функції поштучної подачі аркушів.

Саме тому нашим однозначним лідером є Xerox Phaser 3020. Цей принтер, по суті, не має значних мінусів, проте плюсів у нього хоч відбавляй. Ви можете придбати його в одному з наших салонів чи замовити у інтернет-магазині. Якщо у вас вже є 3020, ми з радістю заправимо його або проведемо діагностику у нашому сервісному центрі. Адже якісне обслуговування значно продовжує термін використання будь-якої техніки!

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?