КТС: Продавці рекомендують Meizu M2 Note та M2 Mini

02/01/2016

Давно минули ті часи, коли китайські смартфони сприймалися з пересторогою. Xiaomi, Meizu та інші великі компанії Піднебесної довели, що китайські товари можуть скласти серйозну конкуренцію відомим корифеям галузі, таким наприклад, як Samsung чи Apple. 

Яскравим підтвердженням цього факту є пара смартфонів Meizu: M2 Note та його молодший брат M2 Mini. Співвідношення ціни та якості даних пристроїв змушує конкурентів зітхати від заздрощів, а користувачів посміхатися від приємного задоволення. Нумо з’ясуємо, чому саме!

М2-М2 – шах та мат

Почнемо, звичайно, з M2 Note, адже за свої кошти (4399.9 грн – ціна актуальна на момент написання статі), смартфон пропонує своєму власнику винятковий набір технічних характеристик. По-перше, це 8-ядерний процесор MediaTek MT6735 з тактовою частотою 1.3 ГГц та графікою Mali-T720 MP3. Таке потужне «серце» забезпечує високу продуктивність пристрою – одну з кращих серед смартфонів подібного класу. Завдяки йому та оперативній пам'яті 2 ГБ, користувач гаджета не відчуватиме жодних проблем при перегляді відео, роботі в інтернеті чи розважаючись у сучасні ігри.

По-друге, це 5.5-дюймовий Full HD дисплей зроблений за інноваційною технологією IGZO, котру також використовує Apple. Такі екрани мають яскравість східну з IPS-матрицями та органічну передачу кольорів, але є тоншими за своїх класичних конкурентів. Окремим плюсом йдуть широкі кути огляду.

По-третє, смартфон має два слота для SIM, один з яких може бути використаний як порт для карти microSD, за допомогою котрої власник матиме змогу збільшити флеш-пам'ять пристрою з базових 16\32 ГБ до 128 ГБ включно. Крім того, в спадщину від моделі М1, смартфон отримав пару функціональних камер: основну 13 МП та фронтальну 5 МП.

Як бачите, китайські інженери зробили все, щоб втиснути у мінімум коштів максимум потужної електроніки та зробити M2 Note максимально привабливим для потенційного покупця.

Теж саме стосується і Meizu M2 Mini, котрий ще відомий як М2. Окрім цікавої «начинки», конструктори «подарували» цій моделі ще й компактний розмір, що, безумовно, надало смартфону додаткового шарму. Якщо порівнювати M2 Mini зі своїм старшим братом M2 Note, можна відмітити суттєве «полегшення» пристрою, як у технічних характеристиках, так і в ціні.

У смартфона 5-дюймовий IPS-дисплей з HD-якістю та 4-ядерний процесор MT6735 з тактовою частотою 1.3 ГГц і графікою Mali-T720 MP2. Оперативна та флеш-пам'ять повністю дублюються з М2 Note. Звідти прийшла і пара камер (вони мають аналогічне M2 Note розширення), і два слота SIM, з можливістю встановлення в один з них карт microSD.

Якщо після цього переліку, хтось з читачів відчув присмак легкого розчарування, одразу ж розвіємо його ціною пристрою, яка складає усього 3399.9 грн. При такому балансі ціни та якості, смартфону можна пробачити майже все. Хоча, чесно кажучи, пробачати особливо й нічого – для свого класу М2 є одним з кращих.

Висновок

Що маємо у сухому залишку: обидва розглянуті пристрої надають своєму власнику непоганий технічний арсенал за досить невеликі кошти. Так, експерти відмічають не дуже гучний динамік смартфонів, але подібний параметр є зовсім відносним, тому записувати його в мінуси гаджетів ми не стали. І Meizu M2 Mini, і M2 Note є в наявності в нашій мережі. Власноруч оцінити переваги цих смартфонів ви можете у салонах КТС, крім того дані моделі присутні для замовлення в інтернет-магазині компанії.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?