КТС: Портативна потужність Lenovo Stick

08/11/2015

Lenovo Stick представляє з себе повноцінний системний блок, але розміром з флешку. Він зручний тим, що майже не займає місця, підключається до монітора та завжди можна носити з собою. Якщо у вас тісний офіс, то пристрій допоможе зберегти простір, а при наявності великої кишені його можна використовувати як брелок до ключів. 

У комплекті з пристроєм поставляється блок живлення, кабель USB-micro-USB, подовжувач HDMI та керівництво користувача. Комплектація стандартна для такого типу пристроїв, адже за думкою розробників ви вже маєте безпровідний комплект клавіатури і миші. Якщо ви не маєте бездротових периферійних пристроїв, то у нас можна придбати USB-хаб та під’єднати до Lenovo Stick бротові.

Корпус виконаний з чорного матового пластика, але відбитки пальців зберігає дуже легко. Тому потрібно або весь час витирати його, або не знімати захисну плівку, яку не так легко побачити, тому що наклеєна вона якісно. Якщо ви не збираєтесь ходити з пристроєм кожного дня, то це не проблема, адже за монітором його не видно.

Довжина складає лише 100 мм, а ширина і товщина 38мм та 15мм відповідно. Працює на операційній системі Windows 8.1, яка без проблем оновлюється до Windows 10, тому будуть працювати всі необхідні вам програми.

Процесор Intel Atom забезпечує швидку роботу в Мережі, вражаючу якість зображення та високу продуктивність. У ньому 4 ядра з частотою 1.33ГГц кожен, що дозволяють працювати, коли це необхідно, та грати, коли забажаєте.

Вбудована відеокарта Intel HD Graphics (Bay Trail) заснована на архітектурі Intel GEN7 і підтримує DirectX 11. Не зважаючи на не надто потужну графіку, Lenovo Stick легко працює в роздільній здатності FullHD. Тому його можна підключити до телевізора і не лише дивитись фільми, а й серфити інтернет лежачи на дивані(за умови що у вас є комплект безпровідних кваріатури і мишки).

Так, на ньому можна весело проводити час за комп’ютерними іграми, правда GTA 5 неприступна гора для Lenovo Stick, а от Counter-Strike 1.6, Counter-Strice Source, «Герої меча і магії 3», WarCraft 3, Dota, Half-Life та «Козаки» просто «полетять» на ньому.

Пристрій оснащений 2ГБ оперативної пам’яті та 32ГБ внутрішньої. Хоч половина пам’яті зайнята операційною системою, таких об’ємів більше ніж достатньо для комфортного використання, та й в будь-який момент можна придбати флешку або зовнішній накопичувач.

Міні-ПК Stick, як і повнорозмірний комп'ютер, поставляється з модулями WiFi та Bluetooth, оснащений портами HDMI, USB та мікро USB для підключення периферійних пристроїв.

Основною перевагою Lenovo Stick є його ціна, адже вона не лише низька, а й економна. Придбавши цей пристрій лише за 2999 грн у нашому магазині, ви отримаєте повноцінний ПК крихітних розмірів з ліцензійною Windows 8.1, тоді як аналогічний системний блок коштуватиме від 4000 грн(і це без операційної системи). 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?