КТС подобається краудфандинг: Технології майбутнього вже сьогодні

06/10/2015

Команда КТС продовжує слідкувати за новинками ентузіастів, і ми знову відібрали 3 найкращих, на наш погляд, проекти з платформи KickStarter.

RePhone - як CardBoard, тільки телефон 

Китайська команда Seed Studio з її стартапом RePhone - першим у світі модульним мобільним телефоном на програмній платформі з відкритим вихідним кодом, має намір докорінно змінити галузь.

Пошук фінансування, необхідного для запуску масового виробництва компонентів, з яких, в кінцевому підсумку буде складатися ваш RePhone, був організований китайськими фахівцями через сервіс Kickstarter. За 28 дні до закінчення краудфандінга розробникам RePhone було перераховано майже 163000$, тоді як просили лише 50000$.

Базовим компонентом вашого майбутнього телефону виступає модуль RePhone Core Module GSM + BLE. Набір RePhone Core Module 3G - це практично аналогічна однокристальна система, але надає користувачеві переваги роботи з мережами третього покоління. RePhone kit Create, у свою чергу, є готовим набором, що дозволяє без придбання додаткових модулів власними руками зібрати повнофункціональний мобільний телефон.

Крім того, Seed Studio пропонує усім зацікавленим в модульному телефоні ускладнити конструкцію, доповнивши її модулями з різними датчиками, GPS, NFC-чіпом, LED-індикатором, під'єднуючи їх до мікросхеми за допомогою FPC-шлейфів або стандартних проводів.

Творці RePhone акцентують увагу на платформі з відкритим програмним кодом, підтримуючої Javascript, Lua і Arduino IDE, Lua, Javascript, що дозволяє без додаткових маніпуляцій синхронізувати телефон з комп'ютером на базі Arduino або з гаджетом Pebble Time.

Skarp Laser Razor - високі технології у всьому

На краудфандінговой майданчику Kickstarter стартував проект розробки лазерної бритви Skarp Laser Razor, де замість традиційного леза з металу бритва використовує лазер, що забезпечує неймовірно чисте гоління, а як бонус, ще й виключає наслідки подразнення шкіри.

Для реалізації проекту необхідно 160000$, а зібрали вже майже 2302000$. Розробники назвали ряд переваг використання такої бритви:

  • Відсутність подряпин під час гоління, опіків, інфекції, свербожу, випадкових порізів, роздратування шкіри;
  • Дуже легкий процес гоління;
  • Не потрібно використовувати додаткових косметичних засобів;
  • Точне і гладке гоління;
  • Недорога заміна картриджів;
  • Мінімальне використання води;
  • Екологічно чистий продукт

Зроблена Skarp з алюмінієвого сплаву. Харчується бритва від однієї батарейки типу AAA, якої, за запевненням виробника вистачить на місяць роботи. Ресурс лазера при цьому становить 50 000 годин.

Марті МакФлай буде задоволений HoverBoard

Hoverboard - це якась подоба скейтборду. Правда, новинка оснащена тільки одним масивним колесом в центральній частині, а утримання рівноваги відбувається гіроскопами та акустичними локаторами.

Розробник стверджує, що новинка здатна подарувати відчуття «паріння у повітрі» - наче пересуваєшся на вигаданому ховерборді Марті МакФлая зі згаданого фільму «Назад у майбутнє».

Електропривод Hoverboard забезпечує швидкість до 25 км / год, а заявлений запас ходу досягає 16-19 км.

Не забувайте читати наші новини, адже ми відбираємо для Вас все найкраще з мережі.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?