КТС любить краудфандинг: Мініатюрні новинки за листопад

06/01/2016

З кожним днем з’являється все більше ентузіастів готових змінити світ на краще. Задля здійснення задуманого вони звертаються за допомогою до краудфандингових сайтів, де й досягають успіху. Тому ми підготували для вас три найменші, але важливі, новинки з IndieGoGo.

Mokacam – найкомпактніша 4К-камера

Mokacam позиціонується як найкомпактніша камера, здатна не тільки знімати відео в 4K, але й робити знімки в такій же роздільній здатності. Мініатюрний пристрій обладнано ширококутним об'єктивом та 16Мп сенсором. Mokacam також має інтегрований мікрофон, здатний записувати звук високої якості одночасно з відео.

Пристрій встиг отримати нагороду в галузі дизайну Red Dot Award 2015, що присуджується Європейським центром дизайну, та стала однією з найбільш компактних 4K-камер у світі

Розробники вже встигли перевиконати план зі збору коштів у три рази. Гаджет надійде в продаж у лютому 2016 року за ціною $169.

sProjector – найменший проектор для бізнесу та дому

Мініатюрний проектор sProjector ідеально підходить як для офісу, так і для домашнього використання. Розробники націлені просувати своє творіння в корпоративному секторі та в освітіх закладах.

Працює новинка в роздільній здатності 1920x1080 пікселів та при великій яскравості, тому проблем з якістю зображення не повинно бути. Завдяки компактним розмірам пристрій важить лише 150г.  sProjector вміє сам вимикатися після закінчення перегляду та швидко підлаштовує зображення нывелюючи проблему трапецієдальних спотворень. Крім цього, в комплекті є футляр для зручного перенесення проектора. Пристрій має функції, які зосереджені на зниження загальної вартості експлуатації: затемнення автолампи, автоматичного налаштування яскравості, до 15000 годин напрацювання лампи в залежності від обраного режиму.

Новинка продаватиметься за ціною близько $200, але можна зараз зробити пожертву і отримати її майже за півціни, лише $99.

Poco – найменший кишеньковий комп’ютер

Poco – мініатюрний комп’ютер, розміром як кредитна карта. Незважаючи на малі розміри, новинка багатофункціональна, адже може використовуватись як екшн-камера, ігрова консоль, музичний плеєр або диктофон високої якості. Крім цього, з нього можна легко вийти в інтернет за допомогою наявного фірмовому браузеру. Всі комплектуючі помістились в корпус товщиною лише 9мм, а розміри ви вже знаєте.

Новинку винайшов Грант Сінклер - наймолодший наступник родини Сінклер, тієї ж, яка винайшла перший у світі: кишеньковий телевізор, тонкий кишеньковий калькулятор, масовий цифровий годинник, телевізор з плоским екраном. Крім цього, саме вони винайшли систему аудіо-систему, яка на протязі декількох десятиліть застосовується різними компаніями.

Новинка Poco може стати будь-чим, все залежить як ви придумаєте його застосування. Придбати новинку можна буде за декілька місяців за ціною від $25 до $299 залежно від комплектації.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?