KTC на IFA 2015: А що цікавого є у Lenovo?

06/09/2015

Берлінська виставка IFA 2015 є настільки захопливою, що не відвідати її було б значною втратою для кожного, поважаючого себе технічного спеціаліста. Саме тому, представники КТС вчасно прибули на місце проведення заходу, щоб особисто оглянути чисельні гучні новинки відомих компаній, та обрати найбільш цікаві з них.

Неабияку увагу наших хлопців, привернув до себе стенд технологічного гіганта Lenovo. Ретельно ознайомившись з усіма представленими на ньому пристроями, інженери КТС відмітили три найоригінальніші з них. Обранцями українців стали: комплект Lenovo Thinkpad Stack Professional Kit, планшет Yoga Tab 3 Pro та друге покоління smart-годинника Motorola Moto 360. Давайте трохи детальніше поговоримо про кожен із цих пристроїв.

Thinkpad Stack – це ніщо інше, як док-станція, або, кажучи на технічному сленгу, «шафа», яка складається з декількох електронних пристроїв. Призначення цієї розробки – економія робочого місця користувача, адже, завдяки спеціальному магнітному кріпленню, складові частини «шафи» накладаються одна на одну вертикально, не займаючи таким чином цінних сантиметрів робочою поверхні. Повний набір Thinkpad Stack містить у собі: зарядний пристрій ємністю 10 000 мА.год, бездротовий роутер, Bluetooth-колонку та жорсткий USB-диск на 1 ГБ. За бажанням покупця, комплект продається, як повністю, так й частково.

Yoga Tab 3 Pro – гідний продовжувач відомої серії планшетів. Інженери Lenovo взяли до уваги відгуки стосовно недоліків конструкції моделі-попередника, та добре попрацювали над удосконаленням своєї нової розробки. Основна «родзинка» планшету, її проектор, тепер розташовується у задній частині корпусу пристрою. Завдяки цьому рішенню, користувач зможе дуже легко регулювати рівність зображення проектору (сам проектор має кут повороту біля 180 градусів та яскравість 50 люменів). Крім того, задня частина корпусу Yoga Tab 3 Pro має покриття з м’якого пластику, а кришка підставки отримала спеціальну кнопку для відкриття.

Пристрій має дуже гарні технічні характеристики. Його серцем є 4 ядерний процесор Intel Atom 5-Z8500, оперативна пам'ять складає 2 ГБ, флеш пам'ять 32 ГБ, а 10-ти дюймовий дисплей має роздільну здатністю 2560х1600 пікселів та підтримує технологію Smart Display. Місткість акумулятору пристрою – 10200 мА.год. Робоча платформа планшету Android 5.1.

Motorola Moto 360 (друге покоління) – спеціалістам КТС особливо сподобалося, що нові smart-годинники мають у своєму асортименті дві чоловічі та одну жіноча модель. Таке розділення надає покупцю змогу, ще раз підкреслити свою індивідуальність.

Усі моделі працюють на 4 ядерному процесорі Qualcomm Snapdragon 400, з частотою 1,2 ГГц та платформі Android Wear, що робить їх сумісними як з Android так і з iOS системами. Діаметр корпусу жіночою моделі складає 42 мм, а чоловічих 42 та 46 мм. Крім того, кожна з новинок оснащена спеціальним механізмом Quick Release Bands, котрий дозволяє комфортно змінювати браслети годинника. З додаткових особливостей гаджетів, відмітимо наявність датчику серцевого ритму (PPG), захист від вологи та пилу згідно зі стандартом ІР67 та підтримку Wi-Fi й Bluetooth.

Ознайомившись з цими, безумно цікавими, витворами інженерної думки китайської корпорації, спеціалісти КТС вирушили далі, адже виставка для них тільки починалася…  

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?