Крізь темряву з Google Maps

03/07/2015

Карти Google Maps користуються великою популярністю, адже мають функціонал навігатора. В версії для Android вже давно була можливість користуватись нічним режимом, а для продуктів Apple така можливість з’явилась лише вчора.

Нічний режим дуже корисний, адже не напружує очі. Раніше користувачам Apple при поїздці в нічний час доби необхідно було слідкувати за темною дорогою, час від часу дивлячись на карту, яка була дуже яскрава. При поверненні погляду на дорогу потрібний був час для адаптування очей до темноти, що могло викликати небезпеку.

Крім цього, режим повністю автоматичний, тобто не потрібно вмикати його в налаштуваннях. Програма сама визначає чи необхідний нічний режим і вмикає його, але це відбувається лише тоді коли це справді необхідно. Програма розрізняє чи Ви їдете в автомобілі вночі чи сидите вдома в темній кімнаті. В другому варіанті нічний режим не ввімкнеться, адже він не потрібний.

Компанія Google піклується не лише про користувачів Android, а й про користувачів які надали перевагу іншій операційній системі. Впровадити нічний режим для iOS не складно, але в Google пішло на це декілька років. Можливо, це натяк компанії що краще користуватись Android?

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?