Конференція розробників WWDC 2022 відбудеться з 6 по 10 червня

30/05/2022

Щорічна конференція Worldwide Developers Conference проходитиме з 6 по 10 червня в онлайн-форматі. Що покажуть? Зараз розкажемо:)

1_Screenshot_17-3-696x392.jpg

Ні для кого не секрет, що найпопулярнішим товаром Apple є iPhone, а оновлення iOS – те, що робить його таким крутим. То ж першим ділом на WWDC покажуть оновлену операційну систему. За даними інсайдерів, у новій версії ОС з’являться інтерактивні віджети, оновлений режим фокусування, покращений додаток «Здоров'я» та Apple Music для класичної музики. 

Якщо Apple представить iOS (а це точно станеться), то відповідно світ побачить і iPadOS. У Купертіно обов’язково оновлять операційну систему для планшетів, адже iPad давно отримав найпотужніший чіп М1, який робить планшет на рівні з MacBook за потужністю, але операційна система не дає можливості використовувати його на всі 100%.

Оновлення операційної системи для комп’ютерів Apple – macOS 13. Вона може називатися Mammoth в честь гірськолижного курорту Маммот-Лейкс у Каліфорнії – про це свідчить зареєстрований товарний знак Apple для операційних систем.

Остання версія операційної системи для смарт-годин Apple не отримала достатньої кількості нововведень – розробники обмежилися лише невеликою кількістю функцій. На WWDC 2022 цілком можливо, що ми побачимо оновлену watchOS 9 із покращеними функціями контролю здоров'я, відновленням відстеження сну, підтримкою супутникового зв'язку для надсилання повідомлень та сигналів SOS для нових Apple Watch. А також ОС може отримати нові режими тренувань, циферблати та перероблений режим енергозбереження.

Також можливо, що покажуть і новий чип М2, MacBook Air, оновлений Mac Pro та почуємо довгоочікувані деталі щодо AR-гарнітури Apple. Проте це лиш наші здогадки, тож чекаємо офіційної презентації. 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?