Комп'ютерна мишка замінить системний блок

13/09/2015

Нас вже не здивувати комп’ютерами, які за розмірами трішки більші флешки. Вони круті, але не настільки як комп’ютерна мишка, яка одночасно є комп’ютером.

Комп'ютер у вигляді миші оснащений 4-ядерним процесором, модулем Wi-Fi, датчиками руху, портами USB 3.0 і накопичувачем об'ємом 128Гб. Брати поляки, автори проекту, запевняють, що єдиний периферійний пристрій, який буде потрібно для роботи з ним - це монітор.

Бездротовий пристрій називається Mouse-Box, за розміром він не відрізняється від традиційної комп'ютерної мишки, тому комфортно сидить в руці. В основі нового комп'ютера лежить 1,4-герцовий процесор на мікроархітектурі ARM.

Підключення Mouse-Box до монітора або проектора здійснюється через стандартний HDMI-кабель, а за обсягом пам'яті такий комп'ютер не поступається смартфону iPhone 6 Plus, а от збільшити наявний обсяг пам'яті фізично неможливо.

Заряджається пристрій індукційною зарядкою, яка має вигляд килимка для миші, тому Вам не потрібно її додатково заряджати чи міняти батарейки.

Розробники збирають гроші на створення прототипу і початок серійного виробництва. Коли можна буде придбати такий комп’ютер і за скільки – ще не відомо. Тому просто чекаємо і сподіваємось що поляки зможуть втілити цей проект в реальність.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?