Комп'ютер в корпусі клавіатури, не вистачає лише монітора

13/12/2015

Комп’ютером-флешкою вже мало кого можна здивувати, а от помістити всі комплектуючі в клавіатуру – ідея нова, і доволі оригінальна.

Новинка справді виглядає як клавіатура, але має масивну нижню частину, що замінює ніжки регулювання нахилу. Працює пристрій на процесорі Intel Baytrail-T Z3735F Quad Core 1.83GHz та вбудованою графікою Intel HD Graphics Gen7. Враховуючи наявність 2ГБ оперативної пам’яті, таких характеристик цілком достатньо для виконання повсякденної офісної роботи, такої як робота з документами чи програмами.

Внутрішньої пам’яті 32ГБ, з яких буде доступно близько половини, адже певну частину займе операційна система Windows 10 та Android 4.4. Пристрій працює відразу на системі від Microsoft та Google, які вибираються при завантаженні. Внутрішню пам’ять можна збільшити карткою microSD до 64ГБ або підключивши зовнішній накопичувач.

Новинка оснащена стандартним джентельменським набором безпровідних технологій: WiFi 802.11 b/g/n та Bluetooth4.0. Також є 2 роз’єми USB, HDMI, VGA, RJ45, 3.5мм аудіо вхід та 4.0мм порт живлення.

Що ж до самої клавіатури, то вона без додаткового цифрового блоку, тому має лише 76 клавіш. Цього цілком достатньо для комфортної роботи, але не для працівників бухгалтерії. Також, як бонус, є тач-панель, що замінює комп’ютерну мишку.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?