Компанія 2E представила фірмові ноутбуки

31/10/2022

Зустрічай новинку в КТС  — ноутбуки від . І одразу скажемо, що можеш не хвилюватись щодо надійності, адже для 2Е використовуються компоненти перевірених виробників, корпус виготовляють з міцних та надійних матеріалів, а також на новинки діє гарантія до 3 років. 

1432713_main.jpg

Особливості ноутбуків 

Кожен ноут має IPS-екран із роздільною здатністю FHD для комфортної роботи при виконанні будь-яких задач та мінімальним навантаженням на зір, RGB-підсвічування клавіатури з можливістю вибору кольору та інтенсивності в залежності від твоїх уподобань. Також кожна модель оснащена TPM 2.0 – процесором шифрування даних для збереження конфіденційності, має підтримку Wi-Fi 6, порт для підключення інтернет-кабелю RJ45 швидкістю 1 Гбіт/с, що є  рідкістю у сучасних моделях ноутбуків, порти USB-А стандарту 3.2 з підтримкою заряджання гаджетів навіть коли пристрій вимкнено та USB Type-C із підтримкою Power Delivery. 
Окрім цього є підтримка Thunderbolt (у моделях Complex Pro) та DisplayPort, що дозволяє через один Type-C порт підключати найрізноманітніші пристрої (в тому числі монітори) та HD веб-камера з роздільною здатністю 720p і два направлених мікрофони для чіткого зображення під час відеоконференцій у Zoom, до прикладу. Швидкодію ноутбуків гарантує пам’ять DDR4 із частотою 3200 МГц. Звісно передбачено і можливість розширення оперативної пам’яті до 64 ГБ (для Imaginary 15 — до 32 ГБ)

1432770_main.jpg



Бренд має 4 лінійки: Rational 15, Imaginary 15, Complex Pro 15 та Complex Pro 17

Rational 15

Rational 15 (в перекладі «раціональний») – cерія ноутбуків базового рівня, проте із широким функціоналом. Ідеальний варіант як для роботи, так і для домашнього користування. 15-дюймовий екран чудово підійде для перегляду улюбленого контенту або ж роботи з таблицями, діаграмами чи презентаціями. Водночас його буде зручно і брати з собою, завдяки досить компактним розмірам. Вся лінійка проходить тестування захисту від пошкоджень MIL-STD 810G (американські військові стандарти стійкості гаджетів у будь-яких умовах). Також є DVD-ROM для зчитування необхідної інформації з дискових носіїв, VGA-порт для підключення проєкторів або моніторів старого зразка. Окрім цього кожна модель має зʼємний акумулятор. Це дуже зручно у наш час, адже ти можеш придбати запасний акумулятор і у випадку розрядки ноута та неможливості підключити його до електрики, просто замінити акумулятор на новий і доробити важливі, термінові завдання:) 

1432772_middle.jpg

Imaginary 15

Лінійка Imaginary 15 (в перекладі «нереальний» ) — мультимедійна серія ноутбуків. Всі моделі лінійки виготовляються в компактному алюмінієвому корпусі та важать до 1,59 кг, що максимально зручно, якщо потрібно мати гаджет завжди під рукою і відповідно носити його з собою, а також для стійкості від пошкоджень. Для комфорту користувача ноутбуки серії мають кут відкриття 180°, що забезпечують безпеку інформації та зручність під час перегляду будь-яких файлів. Автономність новинок серії становить до 11 годин, тому ти зможеш з легкістю працювати чи переглядати улюблений контент впродовж цілого дня без підзарядки. 

 

image006-1.png1433895_main.jpg

Complex Pro 15 та Complex Pro 17

Complex Pro 15 та 17 — топові лінійки ноутбуків 2E, що відрізняються високою продуктивністю та автономністю роботи в поєднанні з витонченим дизайном. Дві лінійки відрізняються розміром екрану – 15,6 та 17,3 дюйми. Це ідеальний варіант для роботи з потужними програмами та задачами. Міцний металевий корпус забезпечить захист ноута від пошкоджень. Серцем новинок є процесори Intel Core 12-го покоління, а саме Intel Core i3 та Intel Core i5. Автономність ноутбуків становить до 17 годин, тому ти зможеш з легкістю працювати чи переглядати улюблений контент будь-де та будь-коли без підключення до електромережі. Серед крутих функцій безпеки Pro-версій є сканер відбитків пальців та інфрачервона камера з технологією Windows Hello (розблокування за обличчям), тому можеш бути спокійним за збереження даних на своєму гаджеті. І не менш крутою фішкою серії є те, що на кожен ноут гарантія становить 3 роки. 

image008.pngimage010.png

 

Товари:
Читайте також:
У чому різниця між Thunderbolt та USB-C?
Поки що рівень уніфікації роз’ємів та кабелів не досяг того рівня, щоб можна було використовувати один кабель для всього, але ринок потрохи до цього йде. Остання презентація Apple зайвий раз це доводить. В цьому матеріалі ми поговоримо про Thunderbolt та USB-C. Хоча вони виглядають однаково все ж іс
15/09/2023
HР Pavilion 15: універсальний солдат для роботи, навчання та ігор
У нас на огляді ексклюзивний HР Pavilion 15, який на вигляд є типовим офісним калькулятором, проте потягне навіть Cyberpunk 2077. Цікаво? Тоді гайда до огляду. Дизайн Кришка дисплею та накладка над клавіатурою виконані з алюмінію, а нижня кришка з пластику. Повноформатна клавіатура з цифровим блок
15/07/2023
Що показала Apple на WWDC 2023?
Конференція для розробників WWDC - щорічний літній івент, який чекають мільйони Apple-фанів. Цьогорічна конференція для Apple стала епохальною, адже був презентований новий продукт — VR-гарнітура Vision Pro. Крім цього, очікувано ми побачили оновлення iOS, iPadOS, watchOS, macOS, оновлений 15-дюймов
06/06/2023
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?