«Класна робота» — відновимо доступ дітей до освіти разом

10/10/2023

Приєднуйся до благодійної ініціативи SavED та Lenovo

У зв’язку з повномасштабним вторгненням в Україні постраждало дуже багато інфраструктури, у тому числі і освітніх закладів. Проте, навіть в такі складні часи люди виявляють неймовірну спільну відповідальність та створюють благодійні ініціативи для відновлення освітньої системи. savED — міжнародний благодійний фонд, який відновлює доступ до освіти в громадах, що постраждали від війни, розв’язаної росією проти України. Компанія Lenovo також долучилась до ініціативи благодійного фонду SavED, щоб спільними зусиллями відновлювати доступ дітей до освіти та анонсує спеціальну акцію — «Класна робота». 

1_1200_600.jpg

Класна робота з Lenovo!

Тепер допомогти відновити освіту в Україні може кожен. В рамках акції, з кожного проданого ноутбука Lenovo моделі ThinkBook компанія перерахує 1000 гривень у фонд savED для відбудови та відновлення повноцінної роботи закладів освіти. 

Все, що потрібно — просто у період з 09.10.2022 по 09.11.2023 придбати будь-які моделі ноутбуків Lenovo ThinkBook в магазинах КТС або на ktc.ua

У рамках спільної ініціативи планується зібрати близько двох мільйонів гривень на відновлення пошкоджених навчальних закладів. Це допоможе відновити доступ дітей до освіти, як-от відновити навчальне приміщення, облаштувати їх необхідними меблями, технікою, дидактикою, навчальними матеріалами та літературою. 

Запрошуємо долучитися до анонсу наших партнерів та зробити хорошу справу. Давай допомагати разом:) 
 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?