Кількість платних підписників Spotify зросла до 155 мільйонів

03/02/2021

Шведська компанія Spotify у звіті за останній квартал 2020 року продемонструвала величезний ріст кількості платних підписників. За останніх 12 місяців передплатниками Spotify стали 31 мільйон нових користувачів. Музичний сервіс Spotify суттєво випереджає найближчих конкурентів, наприклад у Apple Music є близько 75 мільйонів платних користувачів.

Цікаво, що коли компанія Spotify тільки починала свій шлях, то Стів Джобс пророкував сервісу провал аргументуючи це тим, що нікому не потрібна музика “в оренду”. Як бачимо навіть великі генії можуть помилятися. До речі, рекордної позначки досягла щомісячна аудиторія Spotify, яка зараз знаходиться на позначці 345 мільйонів користувачів на місяць.

SpotifyVideoPodcasts3.jpg

Давно відомо, що Spotify отримує мільярдні прибутки, а тепер є офіційні цифри. За останній квартал прибуток компанії знаходиться на рівні 2 мільярди 168 мільйонів євро. Цей показник на 17% більший, ніж у 2019 за аналогічний період. До речі, до кінця 2021 року Spotify має амбітну ціль дійти до 184 мільйонів платних підписників.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?