Картка від монобанку тепер в КТС

10/03/2022

КТС став офіційним партнером monobank ще в 2018 році та одним із перших в Україні запровадив послугу «Покупка частинами». А тепер за лічені хвилини у будь-якому магазині КТС можна ще й отримати фізичну пластикову картку mono. Більше не потрібно шукати саме точку видачі monobank, адже завдяки партнерським точкам видачі оформити чи перевипустити картку на нову можна без жодних зусиль у найближчому магазині КТС.

1200x900 (2).jpg

Як отримати картку монобанку?

  1. В першу чергу необхідно встановити додаток monobank з App Store або Google Play.
  2. Після завантаження потрібно запустити додаток monobank. Насамперед вам буде запропоновано відразу оформити картку (весь процес оформлення займає близько 10-15 хвилин)
  3. Далі потрібно дотримуватись інструкцій у самому додатку, а саме ввести усі необхідні дані і зробити фото документу, що посвідчує особу.

Важливо: Якщо ви хочете оформити картку monobank з кредитним лімітом, заповнення спеціальної форми вплине на розмір кредитного ліміту (в середньому від 5000 до 25000 грн). Монобанк готовий надавати кредитні кошти до 100 000 грн на пільговий період до 62 днів без нарахування процентної ставки при своєчасному погашенні. Що б отримати максимальний кредитний ліміт, тобто всі 100 000 грн, вам знадобиться заповнити додаткову анкету. Нагадаємо, що розмір наданого кредитного ліміту визначається банком в індивідуальному порядку.

От і все! Лише 3 просто кроки – і заявка на картку монобанку створена! Тепер потрібно просто обрати найближчий магазин КТС та забрати свою котокартку!

Також відтепер у Дії з‘явилась можливість отримати матеріальну допомогу в розмірі 6 500 грн одразу на вашу картку монобанку! Детальніше ТУТ!

 

 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?