Kaiser 3 та Phantom 3 — преміальні геймерські крісла від Anda Seat

10/10/2022

Сьогодні у нас на огляді є два геймерські крісла від Anda Seat — Kaiser 3 та Phantom 3. Крісла ідеально підходять для професійних геймерів і тих, хто цінує ергономіку та комфорт. Перше, що привертає увагу у нових кріслах — гарантія на 24 місяці, а на каркас зі сталі виробник дає довічну гарантію. Коли виробник настільки впевнений в якості продукції, то це завжди додає довіри.

В кожному з крісел використовується піна Molded Foam, її відливають у спеціальних формах та поміщають у чохол вирізаний за допомогою лазера. Чохли проходять кілька етапів тестувань і тільки тоді потрапляють з готовим виробом до магазинів.

Навіть всесвітньо відома українська команда геймерів NAVI використовує крісла Anda Seat і в них навіть була колаборація з брендом. Коли геймери такого рівня використовують крісла бренду, то це багато про що говорить.

Anda-Seat-x-NAVI-Gaming-Chair_img3.jpg

Kaiser 3 — універсальне крісло, яке разом з усіма характеристиками ергономіки може похвалитися стриманим дизайном і цілком підійде для офісу без кричущого геймерського інтер’єру. Крісло важить близько 33 кілограмів і може витримувати користувача вагою до 200 кілограмів. В кріслах такого рівня ми навіть не згадуємо про люфти, скрипи, неякісні шви, бо тут все на найвищому рівні.

flpUhbdqCt6SNpJfO9YeQIWnY95TRFifRzdgwe-HVcrjrdkAzpZfmXscVVzC7hPbrxwqlyvvmckv9AKRXGU1tiQ16iyDVZcQ1zZswvKOVAhi4xg3J55STgSEzva9xAvTSo1fRTETS-E32iHJiJG2J_bSmVITy1TzQYAtkYTXcc6vee4-87VR7O9s9g

Цікавий факт, що для оббивки крісел Anda Seat використовують аналогічні матеріали, що й для оббивки салонів Mercedes-Benz. В плані дизайну модель Phantom 3 не дотягує до моделі Kaiser 3, але при цьому в обох кріслах використовуються однакові матеріали для оббивки.

mKsgaVt1k_cYMGUH4dLh927Lk_Muc15cfDlVQ_A7048jRLgkryPZAgW2F6O-KL2ighcsf2lKQPrYKH-QH_2QtW99_TnUj_udw-ed3iI8Lx8QHscdlZ9pDndjTTKkBBlR-1tE4-KZWFEMGmi8HN1lVr8Mr9v5rQUarBjjetVF7zHBPqAw6cde2K7Axg

В Kaiser 3 спинку можна вважати помірно жорсткою, бо каркас крісла складається зі сталевих трубок. Завдяки вищезгаданому наповнювачу крісло зручне в положенні сидіння та в положенні лежачи. Спинка може відкидатися на 165 градусів, тому у виключних випадках в кріслі можна навіть не надовго заснути.

В Kaiser 3 зручно регулюється глибина вигину за допомогою двох важелів, щоб можна було підлаштувати конструкцію під анатомію свого хребта. В Phantom 3 використовується інший механізм для гойдання, тому хитатися у кріслі не так комфортно, як у моделі Kaiser 3.

 

Конструкція підлокітників Kaiser 3 виконана з хромованого металу та має захисне покриття з пластику та покрита гумою, яка приємна на дотик та чудово пружинить. Є три площини для регулювання підлокітників. Кришки для підлокітників кріпляться на магнітах. По-перше, це зручно, по друге, ви можете швидко їх замінити на будь-які інші. Деякі користувачі стверджують, що підлокітники на магнітах виконують роль антистресової іграшки, коли ви їх знімаєте і кріпите на місце.

Приємно також що ви можете окремо купити підставку для ноутбука і працювати навіть без столу. 

ygylked8uccuoibpqvnz.jpeg

У Phantom 3 з підлокітникам все набагато простіше, вони мають тільки одну позицію регулювання (по висоті), фіксація підлокітників має вищу жорсткість, ніж в Kaiser 3. Місце для сидіння в Kaiser 3 має ефект пам’яті, як і спинка. Товщина сидіння була зменшена, щоб знизити тиск на ноги, тому затікання кінцівок немає навіть після тривалої роботи чи ігрової сесії.

Phantom 3 має піну Memory Foam, яка є жорсткішою, ніж наповнювач в моделі Kaiser 3. При виборі обов’язково потрібно посидіти в кріслі, щоб зрозуміти чи підійде воно для вас.

V3BOsPzDAmVy6bemfQu2eBfn4uz3zj90PD4lMIH0pQFukN7qzRQYhe5H9HWsp7-3BTpjtu7tvXep26bvEIoP8EM33CMawMQn40Ug5A3XTXIK2-b8HCcFdF_egKRzpdhZHt_W4CK1eXbTvz9zU5LgUzKCdfKNf72ytRgiB-mKAk8yPS8ls9cktDShag

Механізм гойдання в крісел суттєво відрізняється, бо в Kaiser 3 гойдання плавне та ергономічне, в той час, як модель Phantom 3 має просто м’який хід при гойданні. В дорожчій моделі нахил при гойданні досягає 30 градусів і це дуже хороший показник. Інколи здається, що крісло може перекинутися, але насправді все цілком безпечно.

orRvKJiuVY9518QPZw7HHlM2lnmFuvKTefNmK8PE6nRucKfXOe3dLcHY1pT1upBrp2KQ8ugxhNrnnHki2UKH5Mk18r_WuqDCKp_51oPam6oSSiWCJ6v5NMmRQVRUK-NGFRr-qTrho6jMM2gPhg0gGJOI5Qm4g-IeCXp_uyELNBUAjBpywl1fSaEHeQ

Хрестовина Kaiser 3 на 100% виконана з металу з колесами діагоналлю 65 мм, хрестовина Phantom 3 виконана з надійного товстого пластику.

В Kaiser 3 є окремий важіль, який може перевести крісло в режим читання або режим відпочинку. Приємно також те, що до обох крісел можна купити багато різних аксесуарів. Наприклад окремо можна придбати подушку під поперек з пінним наповнювачем. Загалом цей аксесуар є сенс докупити навіть якщо ви використовуєте крісла інших виробників, бо він добре впливає на комфорт, посадку та безпеку.

27u0jswhAV5G0Oy8ei4oRD_hTUHRIeDrVdFhmJyg_uCcHwlJfUqs8fMHqadFRShvYsVmcdume4OA16n3Etwv3_dtRgbzbXq7nmGP4ESLaqZ4rFtMotyMDCZVzaYQQQjBhlTrKbDdur9K9m5O8lilxXLGITuFFBZ9sNr483JKQEilnxPnqx5n-imOKw

До речі, в комплекті з Anda Seat Kaiser 3 є подушка під шию на магнітах. Вона не продається окремо, а йде тільки з цією моделлю в комплекті. В багатьох інших моделях крісел подушка для шиї використовується можливо раз чи два, а потім з неї немає користі, але завдяки магнітам та можливості регулювання в Kaiser 3 шийна подушка нарешті стала важливим аксесуаром, який оцінили геймери.

Загалом, Anda Seat Kaiser 3 — це одне з найзручніших крісел для геймерів, перегляду фільмів, читання та роботи. Ви можете забути про болі в спині після тривалої роботи завдяки чудово продуманій ергономіці, додатковим аксесуарам та якості матеріалів.

efdG-IIUi_HjUfx49DmH3lmGqLy7kHggDW_SUqst2mgRr6M43Lup_WusxFogLV5_9L88lUXUY5ZGSV6t4yiFi4a8KL9TN9Gmd9_jm1qp3_KBHBFg0spfWYtEFaLz2wFCIlfXYdEERWe_2RZfT8a0xqmVgIcT80agtO_wEl_9QEoKrCneWhVvNfnHtw

Phantom 3 — це порівняно бюджетна модель, яка має багато схожих елементів з моделлю Kaiser 3, однак трохи урізаний функціонал (простіший механізм гойдання, менше налаштування підлокітників, менше аксесуарів.

8MlkMagBfElVPXFYoZyQGMICNwUPS8JohHD3eH6RbDxtncwFg1lvvbziZfTRt34b5QgY4LImx8yW1lCQ97NiktpWtc5BpIkhjUJ1Ju8KVP1rfeYbtOnmQBrc8Uxul7XzUujERFY6FEv6S9KU54BOWyEf7XrKo153Lp52a54d9GgAp4DVEot4U7Hzpw

В будь-якому випадку, будь-яке крісло від Anda Seat може зробити вас фанатом цього бренду.

Товари:
Читайте також:
Hator Arc: крісло зі спортивного авто?
Hator знову змогли Професійні геймери й ті, хто просто відволікається від роботи через відеоігри чудово знають, що значення має не тільки продуктивність консолі чи ПК, але й зручність крісла в якому користувач проводить весь час гри. Зважаючи на це в останні роки активно розвивається ринок геймерсь
23/01/2024
6 смарт-гаджетів необхідних для віддаленої роботи
Для тих, хто працював віддалено карантин майже ніяк не вплинув на організацію робочого процесу, але ті, хто почав працювати дистанційно лише з початком карантину переживають неабиякий стрес. Якщо хтось думає, що вдома суттєво легше працювати, бо тут і “стіни допомагають”, то не все так однозначно. О
23/03/2020
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?