JoyRoom JR-T05: кіллер-фіча — звук!

27/04/2020

На перший погляд JoyRoom JR-T05 — це “ще одні TWS-навушники”, які не збираються розривати ринок і можливо так воно і є, якби не одна цікава деталь — звучання. Сьогодні ми поговоримо про доступні, а від цього ще більш цікаві, навушники від бренду JoyRoom. Їх, як і більшість бездротових навушників, дуже легко підключати до смартфону. Достатньо відкрити кришку кейсу дістати навушники і в меню bluetooth смартфона обрати JR-T05, які з’явилися в переліку пристроїв. Після підключення я увімкнув декілька треків: з високими частотами, інструментальні, басовиті, вокальні і зрозумів, що про ці навушники варто написати.

Купить наушники JoyRoom

КОМПЛЕКТАЦІЯ ТА КЕЙС

В коробці з навушниками є тільки дві пари змінних амбюшур та короткий кабель micro-USB для заряджання. Кейс навушників доволі масивний і буде більший за переважну більшість кейсів конкурентів і на перший погляд це не перевага, а недолік, але зважаючи на те, що він може зарядити навушники ще 10 разів питання про його габарити відходить на другий план.

Купить наушники JoyRoom

Одна з фішок цього кейсу полягає в тому, що він має прозору кришку і це, справді, незвичайно і самобутньо. Як мінімум, цього разу ніхто не звинуватить JoyRoom у копіюванні дизайну AirPods, що ми вже зустрічали раніше. Кейс глянцевий і якщо ви пам’ятаєте на дотик корпус від AirPods першого та другого покоління, то цей відчувається аналогічно. Корпус овальний і на ньому є лише один роз’єм для заряджання micro-USB. На передній панелі розташувався логотип JoyRoom.

Купить наушники JoyRoom

Якщо його відкрити, то ви зустрінете два отвори для навушників і вони абсолютно ідентичні, як і форма обох навушників, тому неважливо в який отвір ви вставите правий чи лівий навушник — кейс буде закриватися і заряджання триватиме, тому що контакти на навушниках співпадають з контактами на кейсі і це дуже зручно при використанні.

Купить наушники JoyRoom

В середині кейсу є 4 світлових індикатори, які сповіщають наскільки заряджений кейс а поруч них є клавіша, яка активує ці індикатори, коли вам потрібно.

НАВУШНИКИ

Навушники однакові та симетричні, тому ви можете лівий навушник вставити до правого вуха і все буде гаразд. На навушниках вся зовнішня частина — це велика клавіша управління і вона механічна, тому випадкові натискання виключені. Є світловий індикатор, який миготить білим або оранжевим світлом. Пластик на навушниках доволі тонкий, тому індикатор його просвічує і світиться третина навушника. Можливо це так було задумано, як дизайнерське рішення, але воно швидше дешевить “вуха”, ніж додає їм ціни.

Купить наушники JoyRoom

Обидва навушники чудово сидять у вухах. Їхні розмірі можна співставити з навушниками від Samsung — Galaxy Buds чи Buds+. На навушниках є позначка, де лівий, а де правий, але на практиці вона не має особливого значення враховуючи те, що навушники взаємозамінні, як в кейсі так і у вусі. Між іншим, навушники захищені від вологи по стандарту IPX5, тобто піт та краплі їм не зашкодять, але в рясну зливу на пробіжку краще не виходити з ними.

Купить наушники JoyRoom

КЕРУВАННЯ

В комплекті з навушниками є інструкція на англійській мові, де розписані усі дії, що стосуються керування відтворенням та дзвінками, але в цій статті ви маєте можливість вивчити їх на зрозумілій мові. Отож, щоб прийняти виклик вам достатньо натиснути на правий чи лівий навушник, а щоб його відхилити потрібно зробити довге натискання на будь-який навушник. Коли розмова триває, то одне натискання закінчить дзвінок.

Купить наушники JoyRoom

Якщо триває відтворення музики, то одне натискання на правий чи лівий навушник поставить музику на паузу, а якщо музика на паузі, то одне натискання продовжить відтворення. Якщо ви хочете перемкнути трек на наступний, то достатньо буде зробити довге натискання на правий навушник, якщо хочете повернутись до попереднього треку, то потрібно довге натискання зробити на лівому навушнику.

Купить наушники JoyRoom

Якщо ви хочете викликати голосового асистента, то потрібно зробити подвійне натискання на будь-якому навушнику. Варто сказати, що завдяки механічним клавішам випадкові натискання взагалі відсутні і хоч користувався навушниками я вперше до керування я звик за лічені хвилини.

Купить наушники JoyRoom

ЗВУЧАННЯ

Версія bluetooth в навушниках 4.2. Чи є затримка звуку при відтворенні відео? Є, вона мінімальна, але є. Мабуть, для мобільного геймінгу ці навушники не підходять, однак для прослуховування музики різних стилів — це те, що потрібно. Та й зрештою, більше половини користувачів не дивляться YouTube, а саме слухають його. Якщо габарити кейсу та micro-USB змусили мене скептично поглянути на ці навушники, то звук вирівняв моє враження. 

Купить наушники JoyRoom

Запасу гучності тут хоч відбавляй, вони дуже гучно грають. Я люблю гучно, але це і для мене занадто. Так вони коштують, 799 грн. і звук апріорі мав би бути не їхньою фішкою, але ж ні. Рельно відчуваються баси. Звісно дає своє пасивна шумоізоляція та силіконові амбюшури, але все ж мені сподобалось. На високих частотах звук не скочувався в хрип чи тріск. 

Купить наушники JoyRoom

Я не можу сказати, що ви будете мати кришталево чистий звук кожного інструменту, але варто віддати належне, що за цю вартість їхній звук перевищує очікування.

АВТОНОМНІСТЬ

Як я вже згадував навушники можна зарядити від кейсу ще 10 разів, бо його ємність складає 1500 мАг і це насправді дуже багато. Хоча час відтворення від одного заряду знаходиться на прийнятному рівні, без сюрпризів — 3 години. Ємність батареї навушників — 50 мАг. 

Купить наушники JoyRoom

ВИСНОВКИ

Навушники JoyRoom JR-T05 варті вашої уваги хоча б через те, що мають нестандартну кришку кейсу — вона прозора. Їх можна зарядити від кейсу ще 10 разів, тому навіть при найбільш активному використанні вам їх має вистачати на тиждень. Вони чудово звучать і хоч це надто “по-рекламному” написано, але так воно і є. Звук — це кіллер-фіча цих навушників. Ну і звісно ж приємністю є наявність вологозахисту по стандарту IPX5. Якщо ергономіка навушників вам підходить, то це відмінний вибір за свої гроші.

Читайте також:

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?