JBL Tune 720BT: чудове звучання та автономність 76 годин

24/06/2023

Днями до нас на огляд потрапили навушники JBL Tune 720BT. Вони привернули нашу увагу своєю автономністю на 76 годин, швидкою зарядкою та фірмовим звучанням JBL Pure Bass. Між іншим, тут використовується Bluetooth 5.3.

КОМПЛЕКТАЦІЯ

Традиційно навушники JBL дуже добре упаковані. Всередині коробки є навушники в приємному на дотик білому пакеті з логотипом JBL. У нас на огляді навушники білого кольору, хоча є й інші кольори. Як мінімум чорний та синій, які вже доступні до придбання.

JBL Tune 720BT

В комплекті є кабель для заряджання помаранчевого кольору, кабель mini-jack 3,5 мм на mini-jack 2,5 мм для дротового підключення навушників та інструкція, яку між іншим варто почитати, бо JBL традиційно робить читабельні і корисні інструкції.

ДИЗАЙН

JBL Tune 720BT — максимально класичні накладні навушники без унікальних деталей чи великого акценту на дизайнерські фішки. Це цілком логічно зважаючи на те, що навушники відносяться до бюджетного сегменту.

Амбушюри дуже м’які та не тиснуть на вуха, вони виконані з еко-шкіри і в жаркий день будуть трохи парити вуха. Вони не знімаються, тому замінити їх не вийде. Оголів’я м’яке і приємно, що навушники добре зібрані, тому ви не помітите ніяких люфтів чи скрипів.

JBL Tune 720BT

Всі елементи керування розташовані на правому навушнику. 

ПІДКЛЮЧЕННЯ

Підключити навушники можна через меню Bluetooth та додати у фірмовий застосунок JBL Headphones, який можна завантажити з магазинів AppStore чи Google Play.

JBL Tune 720BT

Нагадаємо, що навушники підключаються через Bluetooth 5.3, а ще ви можете швидко перемикатися між двома пристроями. Оскільки в комплекті є аудіокабель, то навіть коли навушники будуть розряджені до 0%, ви зможете продовжувати слухати музику. Однак є нюанс, в навушниках роз’єм на 2,5 мм. Тому звичайний кабель 3,5 мм на 3,5 мм не підійде.

ЗВУЧАННЯ

Навушники JBL Tune 720 BT оснащені розпіареним звуком JBL Pure Bass. Баси і середина не завалені, чітко прослуховуються низи та верхи. Вокал не просідає і не виділяється. Якщо підключати до телефону, то можна ще і еквалайзер налаштовувати під себе через мобільний застосунок.

Ви можете вибрати один з 6-ти пресетів (Jazz, Vocal, Bass, Club, Studio, Extreme Bass) або створити свій.

JBL Tune 720BT

Якщо підбивати підсумки про звук, то звучать ці навушники просто чудово зважаючи на те в якому ціновому сегменті знаходяться. Ми не можемо їх рівняти з топовими Sony чи іншими більш дорогими моделями, але вони звучать “на всі гроші”, які за них заплачені.

АВТОНОМНІСТЬ

Одна з найголовніших переваг цих навушників — автономність. За заявами виробника — 76 годин. Навіть, якщо ви будете слухати музику по 4-5 годин на день, то їх вистачить на 15 днів. Це феноменальний показник.

JBL Tune 720BT

Ба більше, вони ще й швидко заряджаються, адже за 5 хвилин можуть отримати достатньо заряду, щоб ще 3 години відтворювати музику. Повна зарядка займає приблизно 2 години.

ВИСНОВКИ

Якщо вам потрібні навушники для роботи, перегляду фільмів та прослуховування музики вдома чи на роботі, то ці навушники будуть ідеальним вибором, оскільки вони забезпечують відмінне звучання за цю вартість, яке перевершує інші моделі в аналогічній ціновій категорії.

Крім того, у цих навушниках покращили мікрофон, а автономність на рівні 76 годин не залишає конкурентам шансів. Звісно ж, додатковою перевагою є наявність дротового підключення.

 

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?