iPhone 13: що відомо про нову лінійку гаджетів Apple?

19/04/2021

Фани ще не встигли натішитись новенькими iPhone 12, але вже з нетерпінням чекають презентацію iPhone 13:) За даними аналітика Мінг-Чі Куо, вона має відбутись у вересні 2021 року, проте офіційно ця інформація ще не підтверджена. 

iphone-13-pro-little-notch (1).jpgДжерело: EverythingApplePro

Що відомо про iPhone 13?

Цілком можливо, що наступна лінійка  iPhone отримає назву 12s, а після неї вийде вже 14 сімейство гаджетів. Ця інформація з'явилася на YouTube-каналі EverythingApplePro з посиланням на інсайдера Макса Вейнбанха.Чому так? Все через забобонне число «13», яке має негативні асоціації у багатьох американців та європейців. Проте це лише плітки, тому чи справді компанія теж вірить у забобони чи ні, дізнаємось після офіційних даних:)  

akpWqHZWYX5zwfBg4afuCj-970-80.jpg.jpg
Джерело: EverythingApplePro

Також за даними YouTube-каналу EverythingApplePro, новенькі гаджети мають отримати  LTPO-дисплеї з адаптивною частотою оновлення зображення до 120 Гц. Це оновлений тип матриць по типу  AMOLED, проте в теорії саме екрани iPhone 13 будуть позбавлені двох головних недоліків — вигорання та мерехтіння. Самий такий тип дисплею вже встановлювали в Apple Watch, починаючи з Series 4. «Рамка» на екрані не зникне, проте має стати меншою за рахунок сучасної технології Direct-TOF. 

Untitled-1 (2).jpg
Джерело: 91mobiles

Разом з iPhone 13 можуть бути презентовані і  новенькі чипсети A15 Bionic. Дизайн, за попередніми даними, буде ідентичним iPhone 12, проте модулі камери мають розмістити по діагоналі.

Ey3BeCnUcAUHff4-e1618329264380_large.jpeg
Джерело: itech.ua

Ні для кого не секрет, що Apple вже давно хоче створити iPhone без жодних портів. Є інформація від інсайдера Джона Проссера, що саме у 2021 році з моделлю iPhone 13 Pro дизайнери втілять це у життя. Раніше цю інформацію також підтвердили AppleLeaksPro. Цілком можливо, що одна з моделей нової лінійки буде заряджатись виключно через MagSafe. 

iphone-13-pro-apple-logo.jpgДжерело: EverythingApplePro

Висновок:

Не зважаючи на те, що Apple тільки почала працювати над новеньким iPhone 13, дуже багато інсайдерів вже обговорюють характеристики майбутніх гаджетів. Звісно ж, деякі плітки так і залишаться плітками, проте цілком можливо, що певна інформація стане реальністю:) Точно дізнаємось вже з офіційних даних Apple ближче до попередньої дати презентації. 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?