iPad Air 4 — “вишенька” Apple Event

16/09/2020

Для багатьох найбільш очікуваним девайсом на Apple Event був саме iPad Air 4. Варто віддати належне компанії з Купертіно — апарат вийшов дуже крутим, а крім того, по-еплівськи мінімалістичним та красивим. До презентації було відомо багато характеристик пристрою, але про нові кольори не довідалися навіть найавторитетніші інсайдери. Це вселяє надію на те, що в iPhone 12 Apple теж приберегла для користувачів чимало сюрпризів.

По дизайну Air 4 виглядає дуже свіжим, особливо завдяки гострим кутам корпусу, які очікуються також в нових iPhone і вже давно використовуються в iPad Pro. Рамки навколо дисплею однакові з усіх сторін і вони, справді, мінімальні. Дивлячись на анімаційні ролики про Air 4 на презентації я отримав естетичне задоволення. На мій смак, це найкрасивіший планшет 2020 року, а особливо приємно те, що тепер ви можете обирати колір, який вам до вподоби: срібний, сірий космос, рожевий, зелений, та блакитний. Всі кольори пастельні і це додає апарату особливого шарму.

Купить iPad Air 4

Новинка отримала IPS-екран з діагоналлю 10,9 дюйма та роздільною здатністю 2360x1640 пікселів. В дисплеї немає ніяких вирізів і в рамці також, бо Touch ID перемістився в клавішу живлення і хто вже встиг спробувати таке рішення на смартфонах знають, що це надзвичайно зручно.

Купить iPad Air 4

Потужність апарату заслуговує окремої уваги. Апарат отримав новий процесор A14 Bionic, який виконаний по 5-нанометровому техпроцесу. Додам трохи пафосу та фактів. Цей процесор здатний виконувати 11 трильйонів операцій за секунду. Так, це найпотужніша мобільна платформа у світі. Ймовірно саме такий процесор буде встановлений у iPhone 12. Вбудованої пам’яті може бути два варіанти: 64 або 256 ГБ.

Купить iPad Air 4

Однією з головних змін є заміна порту Lightening на USB Type-C. Апарат підтримує швидку зарядку, а в комплекті з ним буде блок потужністю 20W. Від одного заряду апарат може працювати близько 10-ти годин.

Купить iPad Air 4

Основна камера на 12 МП, вона отримала покращену стабілізацію для відео. Фронтальна камера на 7 МП. Тепер вона підтримує зйомку відео FullHD 60 к.с. Серед інших приємностей можна згадати підтримку Apple Pencil та Magic Keyboard.

Купить iPad Air 4

Планшети Apple завжди славилися чудовим звуком, Air 4 не став виключенням та отримав стереодинаміки. Також є підтримка Wi-Fi 6 і на 60% виросла швидкість обміну даними при використанні LTE-мереж. Нижче на зображенні представлені всі головні нововведення iPad Air 4.

Купить iPad Air 4

Продажі Air 4 почнуться тільки в жовтні, але вже зараз зрозуміло, що це буде один з найбільш затребуваних планшетів Apple. Він не отримав частоту оновлення 120 Гц, бо це прерогатива Pro-версій, але натомість має супер-потужність, оновлений дизайн, можливість обирати колір, USB Type-C, 20-ватну зарядку в комплекті, сканер відбитків у клавіші живлення, стереодинаміки та антиблікове покриття на екрані. Все вищеперераховане змушує задуматися про передзамовлення, яке вже відкрите.

 

Читайте також:
Samsung Galaxy А35 VS А55: що нового?
Компанія Samsung 11 березня представила два середньо бюджетні смартфони — Galaxy А35 та Galaxy А55. Всі попередні покоління цих смартфонів стали бестселлерами за короткий проміжок часу, тому є підстави сподіватися, що й цьогорічні Galaxy А35 та Galaxy А55 будуть бестселлерами через ряд корисних фішо
28/03/2024
Як перевірити екранний час на Android?
Якщо ви хочете почати користуватися смартфоном менше та більш відповідально, щоб вивільнити час для саморозвитку, читання, фізичних вправ, ігор з дітьми, здоровішого сну, то ця стаття для вас, адже вона про екранний час. Саме поняття “екранний час” ввійшло в обіг завдяки компанії Apple, але в смартф
15/03/2024
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
09/03/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?