Інколи вони повертаються – Nokia планує знову вийти на ринок смартфонів

04/07/2015

Так, в це доволі тяжко повірити, але та сама Nokia, що декілька років тому продала усі свої потужності Microsoft та зобов’язалася до 2016 не конкурувати з нею у цій галузі, має намір повернутися у індустрію мобільних гаджетів.

Про такі наміри компанії свідчать висновки деяких іноземних інформаційних джерел, що відстежують сучасну діяльність Nokia. Їм стало відомо, що колишній лідер у світі мобільних телефонів відкрив багато вакансій у своєму каліфорнійському відділені. Шукають переважно спеціалістів по розробці програм на Android.

Експерти прогнозують, що у разі свого повернення Nokia спочатку не буде самостійно виробляти смартфони. Скоріш за все, компанія знайде одного чи декілька партнерів, що мають виробничі потужності, видасть їм ліцензії на свої моделі, та буде відповідати за супровід продукту та програмне забезпечення.  

Цікаво, що після визначної угоди з Microsoft, та звільнення за власним бажанням старого керівництва Nokia, нові директори компанії ніяк не можуть чітко визначитися з основним курсом концерну. Організація постійно змінюється, експериментує та шукає себе у різноманітних галузях. Побачимо, до чого приведе Nokia цей, дуже цікавий крок.  

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?