ImPAD for kids – в України створили спеціалізований дитячий планшет

06/12/2015

Компанія Impression представила цікаву новинку – планшет власної розробки в протиударному корпусі, орієнтований на найменших. Спеціалісти фірми вважають, що користуватися пристроєм зможуть діти, віком від 1.5 року.

Планшет створений виключно для дитячого користування. Він має яскравий міцний корпус та захисну плівку на екрані. Зручна підставка дає змогу установити пристрій на поверхню, що дуже корисно, наприклад, у варіанті «розказати казку на ніч».

Екран планшета працює на IPS-матриці та має діагональ 8 дюймів (роздільна здатність 1280х800 пікселів). «Серцем» ImPAD for kids виступає 4-ядерний процесор Allwinner A33 з тактовою частотою 1.2 ГГц. Оперативна пам'ять планшета 1 ГБ, флеш-пам'ять – 8 ГБ. Крім того в пристрою навіть є дві камери (основна 2 МП та фронтальна 0.3 МП) плюс, він підтримує Wi-Fi й Bluetooth.

Родзинкою планшета є спеціальне ПЗ під назвою «Розумники». Ця програма створення для того, щоб навчити дитину користуватися усіма основними можливостями пристрою. Вона також має безпечний режим виходу в Інтернет. За бажанням, батьки можуть налаштовувати планшет, програмуючи в «Розумниках» різні обмеження. Наприклад: не сидіти за пристроєм понад чотири години, не «гуляти» інтернетом більше двох годин й тому подібне.

Робоча платформа планшета Android 4.4.2. Ціна «дитячого» пристрою – 3500 грн.    

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?