Ігровий смартфон Redmi вийде в цьому місяці

19/04/2021

Redmi — це бренд, який вийшов з під крила Xiaomi і став впливовим гравцем на ринку. Протягом останніх двох місяців в мережі з'явилося багато інформації, що Redmi готує випуск ігрового смартфона. Швидше за все це трапиться ще в цьому місяці. Чому ця новина заслуговує на увагу? Бо смартфони Redmi — це завжди максимум потужності та можливостей за мінімальну, порівняно з конкурентами, ціну. Подейкують, що цей смартфон буде коштувати від $300 до $310, а це вдвічі дешевше, ніж ігрові рішення конкурентів. 

Ігровий смартфон Redmi

Чим ігровий Redmi буде підкорювати потенційних користувачів? Передусім він працюватиме на потужному MediaTek Dimensity 1200. Це золота середина для того, щоб отримати хорошу продуктивність за адекватну вартість. Смартфон також отримає AMOLED-екран виробництва Samsung з частотою оновлення 144 Гц.

Ігровий Redmi деякі фішки запозичить у смартфонів Black Shark від Xiaomi. У смартфоні буде батарея на 5000 мАг. В комплекті також буде швидка зарядка на 67W. Решта деталей стануть відомими ближче до презентації новинки. До речі, інформацію про вихід ігрового смартфона вже підтвердив Wang Teng Thomas - менеджер Xiaomi, який відповідає за вихід нової продукції.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?