IFA 2015: Розрив шаблону від ASUS

16/08/2015

Компанія Asus змогла вразити весь світ, адже представила новинку, аналогів якій не існує в будь-якому можливому стані – це ігровий ноутбук з водяним охолодженням.

Спочатку розповімо про технічні характеристики. ASUS ROG GX700 оснащений процесором від Intel, Skylake лінійки K, з можливістю розгону, а за відео відповідатиме картка від NVIDIA з лінійки GeForce GTX. Оскільки на виставці представлений тестовий прототип, то ніяких офіційних специфікацій немає.

Ноутбук буде показувати картинку на дисплеї діагоналлю 17 дюймів з роздільною здатністю 4К, що дозволить повною мірою насолодитись грою.

Система водяного охолодження потрібна спеціально для того, щоб забезпечити низьку робочу температуру під час розгону процесора і відеокарти. Здається, що не зручно носити ноутбук, в якому є вода, але це не так. Водяне охолодження не завжди потрібне, тому можна вільно користуватись і без нього. А от щоб охолодити водою ноутбук, необхідно підключити його до спеціальної станції, в якій є резервуар з водою та яка вміє розумно нею користуватись.

Описати систему роботи охолодження важко, це потрібно побачити хоча б на відео. Але це безперечно сміливий хід від Asus, який просто порвав всі існуючі до цього шаблони.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?