IFA 2015: Новинки від TP-Link

23/08/2015

Відома компанія, що спеціалізується на виробництві мережевого обладнання, показала на берлінській виставці багато цікавих новинок, серед яких особливо вирізнялися три пристрої: адаптер WPA8730 KIT, smart-камера спостереження NC 450 та маршрутизатор Archer VR2600v.

TL-WPA8730 KIT – це зручний комплект адаптерів, направлений на використання у домашніх мережах. Він працює у двох діапазонах, при цьому бездротова швидкість передачі адаптерів може сягати 1750 Мбіт/с.

NC 450 – є камерою з нічним баченням, зручною можливістю руху та функцією двостороннього звуку. Отримані дані вона передає із використанням бездротової технології у хмарне сховище. Для більш комфортного запису відео (у якості 720p), NC 450 має слот формату microSD, за допомогою якого можна збільшити флеш-пам'ять камери.

Archer VR2600v – це дуже потужний роутер, створений з урахуванням усіх потреб сучасності. Серцем пристрою є двоядерний процесор 1,4 ГГц, котрий дозволяє маршрутизатору виконувати дуже великий обсяг роботи.

Швидкість пристрою вражає – 2,6 Гбіт/с. Роутер має 4 антени та потужні підсилювачі сигналу, що допомагає йому з легкістю створювати комфортні та стійкі робочі Wi-Fi зони.

Крім того, новий маршрутизатор підтримує стандарт 802.11ac,має функцію VoIP та вбудований VDSL-модем. Він сумісний з системами DECT та має спеціальний EWAN-порт, який дозволяє пристрою співпрацювати з будь-якими постачальниками Інтернету. 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?