IFA 2015: Маркер за 130$, але з багатим функціоналом

13/08/2015

В гонитві за технологіями майбутнього, виробники йдуть на самі божевільні ідеї. Asus вирішила взяти пальму першості в виробництві міні-комп’ютерів, представивши ASUS VivoStick PC TS10 – повноцінний комп’ютер, розміром з флешку.

Насправді пристрій трішки більший за флешку, але це відходить на задній план, аджен борту у ASUS VivoStick PC TS10 2 ГБ оперативної пам'яті, 32 ГБ для зберігання вашої інформації, графіка Intel HD Graphics, Wi-Fi 802.11 B/G/N і Bluetooth V4.0. На корпусі розташувалися порт microUSB для живлення, два повноцінних USB для підключення периферії та один комбінований аудіовихід. Крім цього, є гачок, до якого можна крикріпити брелок, або ж використати сам пристрій в якості брелка. А взагалі, він схожий на маркер для виділення тексту. 

Корпус пластиковий з металевими елементами, гострих кутів немає, на виставці представлений в трьох кольорах: чорний, синій і білий. Розміри пристрою 140 х 34 х 15 мм, а важить лише 68гр.

При ціні в 130$ - ASUS VivoStick PC TS10 ідеальний для роботи з документами, перегляду інтернету та перегляду фільмів, та й в ігри можна буде пограти, але недовго. Більше інформації отримаємо після конференції Asus, а поки що слідкуйте за іншими новинами.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?