IFA 2015: Ідеальний телефон для фотосесій

14/08/2015

Якщо Ви полюбляєте фотографувати все навколо Вас, але носити фотоапарат незручно і телефон робить жахливі знімки, то саме для Вас Asus представила Asus Zenfone Zoom.

Смартфон Asus Zenfone Zoom – це фотоапарат, по якому можна дзвонити, ще й використовуючи 2 сімкарти. Працює він на процесорі Intel Atom Z3580 з частотою 2,3 ГГц, графікою PowerVR G6430, доступний з 16, 32 або 64 ГБ внутрішньої пам’яті та 2 або 4 ГБ оперативної пам’яті. Як бонус, можна розширити внутрішню пам’ять до 64Гб карткою microSD.

А тепер саме цікаве – камера на 13Мп з 3-кратним оптичним збільшенням та 10-елементною(!!!) оптикою. Навіть при фотографуванні з максимальним збільшенням якість знімків не погіршується. Це перший смартфон, який має таку потужну оптику, але при цьому камера не випирає. Крім крутої основної камери, є фронтальна на 5Мп, тому Instagram не залишиться без фотографій.

Пристрій отримав FullHD 5,5 дюймовий дисплей з захисним склом Gorilla Glass 3. Акумулятор лише на 3000мАм/г, що може виявитись занадто мало для повноцінної цілодобової фотосесії котів і поповнення альбому в Instagram.

Безперечно, пристрій цікавий, але чи буде привабливою його ціна – дізнаємось пізніше, але він сподобається кожному.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?