IFA 2015: Черговий геймерський ноутбук, тепер він ACER

25/08/2015

Виставка IFA 2015 продовжує радувати потужними пристроями, і черговим з них стали геймерські ноутбуки Acer Predator 15 і 17.

Зовнішньо ноутбуки відрізняються лише діагоналлю екрана і, відповідно, розмірами. А от «нутрощі» більш варіаційні: шосте покоління процесорів Intel Core i5 або і7, об'єм оперативної пам'яті до 64 ГБ, SSD до 512 ГБ або жорсткий диск до 2 ТБ, відеокарта NVIDIA GeForce GTX 980M з 4 ГБ пам'яті або GeForce GTX 970M з 3 ГБ. Дисплей має FullHD розширення, але при бажанні можна замовити встановлення 4К панелі.

Чудова функція Killer DoubleShot Pro може об'єднати пропускну спроможність Ethernet-каналу і Wi-Fi з’єднання для отримання максимальної швидкості передачі даних. У ноутбуці можна легко замінити DVD-привід на додатковий кулер охолодження, що виробник і рекомендує зробити.

Клавіатура зроблена відповідно до геймерських вимог, тому має виділену зону стрілок і кнопок WASD, а от Enter одноповерховий. На лівій рамці є п'ять настроюваних кнопок, а біля тачпада окрема кнопка для його відключення.

Коштувати такий ноутбук буде від 1500 доларів, а продажі розпочнуться в листопаді 2015. Який саме ігровий ноутбук вибрати – питання важке, адже на виставці їх представлено ну дуже багато.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?