IFA 2015: Alcatel представила планшет Xess з екраном 17 дюймів

22/08/2015

Розроблюваний планшет буде спрямований на домашнє використання. Особливу ставку компанія робить на домогосподарок: саме для них, окрім величезного 17,3 дюймового екрану з якістю Full HD та роздільною здатністю 1920х1080, інженери Alcatel розробили зручну підставку з регульований кутом нахилу (30,50,75 градусів).

Повна назва планшету звучить як Alcatel OneTouch Xess, що означає наявність у гаджеті системи упізнавання жестів, та світлового пера. Таким чином, власники зможуть керувати пристроєм не торкаючись його брудними руками, наприклад, готуючи їжу на кухні. Для захисту від падінь й ударів, планшету надали корпус із нержавіючої сталі.

Що стосується технічної начинки: пристрій працюватиме на 8 ядерному 64 бітному процесорі МediaTek MT8783T з частотою 1,5 ГГц. Флеш-пам'ять 32 ГБ, оперативна пам'ять 2 ГБ, плюс слот microSD. Вага планшету 2 кг, ємність акумулятору 10 000 мА.-год. Робоча платформа гаджету Android 5.1.

Орієнтовна ціна та дата початку продажу планшету поки що невідома, але сам винахід виглядає дуже впевнено та цікаво. Скоріш за все, він буде мати неабияку популярність серед аудиторії, для якої створюється. Особливо, якщо врахувати той факт, що виробник планує продавати гаджет зі списком рецептів приготування їжі від деяких відомих кулінарних каналів.   

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?