Huawei Watch 3 на HarmonyOS з eSIM та коліщатком для навігації офіційно представлені

03/06/2021

Довгоочікувані Huawei Watch 3 та Huawei Watch 3 Pro офіційно представлені. Цікаво те, що Huawei вже втретє за кілька років змінює операційну систему для своїх годинників і цього разу на HarmonyOS. Нагадаємо, що раніше годинники від Huawei працювали на WearOS від Google, а також на власній LiteOS. До попередніх годинників від Huawei були претензії в тому плані, що вони не мали власного магазину додатків, а відповідно трішки не дотягували до звання повноцінних смарт-годинників, а цього року все змінилося і тепер в деяких характеристиках Huawei Watch 3 та 3 Pro навіть переважають своїх конкурентів.

UScdAQXqtD4R89TzNvXPJrAuHi_-v9tsoAgKtN6_pfSd5Y0BOqc5jVdVbizznWDHYpRGsCB5-fziVwZZfgCkdNJQLEpkwpS5OI93voc_boerFG1JMlM8knWPkf_zyoawlPcp-uw-

HUAWEI WATCH 3

На корпусі є одна клавіша і одне коліщатко для навігації, яке дуже схоже на Digital Crown в Apple Watch навіть по формі виконання. Пріоритетним завданням інженерів Huawei було зменшення рамок навколо дисплею і вони з ним справились, бо тепер в обох моделях рамки мінімальні. В годинниках використовується OLED-матриця з частотою оновлення 60 Гц. Huawei Watch 3 мають діагональ 1,43 дюйма з максимальною яскравістю 1000 ніт. Корпус годинника стальний і має захист від вологи на рівні 5 АТМ. До речі, відразу на вибір будуть доступні кілька фірмових ремінців починаючи від силіконового та шкіряного і закінчуючи металевим та міланською петлею. 

d5WJ5Ia9CVLfhpaEOF-3ybFOn-VQJpU3E5ltjT0vl1JWvZaCkgeP09gpxMCKXcPzvD-1v4rFfnlgutAYWp_jroy7kyAQXLUYy-K-D3fTLf85gP0ZCGmNw9eTZ7E3Ip69erYbxTfp

Окрім вже “традиційного” пульсоксиметра тепер годинники можуть вимірювати температуру тіла. Обидва датчики можуть працювати цілодобово і в додатку показувати деталізовану статистику. До речі, годинник отримав цікаву функцію виявлення падіння, яка вже тривалий час працює на Apple Watch. Годинник отримав підтримку eSIM 4G LTE, а відповідно без смартфона можна здійснювати дзвінки. Як і в попередніх версіях тут є вбудований мікрофон та динамік.

8Wus58iNwywE3yXYQXSzFg9MVbr-FyNiJN5UsKq-gOnexEI0fd3l41OQhRgAliEjVIKTOfudpJFriKOeZnf6DZRmS57ktOLC7DI-zmhjrdtci5VrZPE6NKstDkOeI66Q3PxKfDtj

Годинник отримав 2 Гб оперативної пам’яті та 16 Гб вбудованої. Вільне місце точно знадобиться оскільки додатки з AppGallery можна буде завантажувати безпосередньо з годинника. Годинник вміє відслідковувати 17 професійних режимів тренувань, а також підтримує більше 100 різноманітних видів спорту. Ключове для багатьох питання — автономність. Якщо користуватися зв’язком через eSIM, то годинник житиме приблизно 3 дні, а якщо увімкнути режим економії енергії, то навіть 14 днів.

HUAWEI WATCH 3 Pro

Pro-версія Huawei Watch 3 отримала всі можливості молодшої версії, але без преміальних фішок не обійшлося. Корпус годинника титановий, а не стальний, як в Huawei Watch 3, а нижня частина виконана з кераміки. До того ж годинник має більш класичний зовнішній вигляд. Нижче на зображенні представлені ключові можливості Pro-версії.

3Ky2x7J5xyOe83UvmMU6M9MeNaEml8uI1TGxX_o0J-vFy_duoKfAjxLe99rL8KWQeiZ1PEYlTYIzHoMbjtUWu-tktZwlEnYepTDK5Ir7RtneRWxJwt7hodogCQUSf3CpJNTUoJsg

Дисплей захищений сапфіровим склом. Через те, що в цьому годиннику інші матеріали корпусу він важить 63 грами, а не 54 грами, як звичайна версія. Також в старшій версії попіклувалися про вищий показник автономності. В звичайному режимі — 5 днів, а в режимі економії енергії — три тижні. В Pro-версії двохдіапазонний GPS, який більш точно працює в умовах міста. Очікуємо новинки в Україні для детального тесту.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?