HUAWEI P Smart - доступний повноекранний смартфон

22/01/2018

Умовно безрамочні смартфони зі співвідношенням сторін 18:9 вперше показала компанія LG у флагманському смартфоні G6 весною 2017 року. Повноекранний смартфон було тепло прийнято користувачами і інші виробники також унаслідували цей тренд. Все вказувало на те, що невдовзі такий тип дисплею з’явиться у пристроях середнього та бюджетного сегментів. І вже влітку дебютувала модель Q6 від тієї ж LG, щоправда, вже зі значно доступнішою вартістю та характеристиками.

Невдовзі компанія HUAWEI оголошує про старт продажів повноекранного смартфону середнього сегменту HONOR Enjoy 7S лише на території Китаю. І не так давно стало відомо, що смартфон продаватиметься в Європі, зокрема і в Україні, проте вже під іншою назвою. Отже, зустрічаємо доступний повноекранний смартфон Huawei P Smart.

huawei-p-smart-055f56f5b8687bb5d037a9be40f3bd90c.jpg

Пристрій наділено 5,65" IPS FullView дисплеєм з роздільною здатністю 2160х1080 зі співвідношенням сторін 18:9. За продуктивність відповідає чіпсет Kirin 659 (4 ядра A53 по 2,36 ГГц + 4 ядра A53 по 1,7 ГГц), 3 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої пам'яті та підтримкою microSD до 256 Гб.

Також пристрій отримав популярне нині рішення - подвійну основну камеру на 13 та 2 Мп. Причому, як основна, так і фронтальна камери здатні фотографувати з ефектом боке для отримання неперевершених портретів.

Традиційно пристрій наділений двома слотами для SIM-карт. А також актуальним сьоогодні NFC модулем для безконтактних платежів. Через, наприклад, сервісу Android Pay.

Задня кришка металева, а сканер відбитку пальця розміщено позаду.

143367-phones-news-huawei-p-smart-big-screen-android-o-phone-coming-to-vodafone-in-february-image1-nvbwd5zmfa.jpg

Не обійшлося і без спірних моментів:

  1. Об’єм акумулятора 3000мА/г - для дисплею більше 5.5” хотілося б бачити вищі показники. Проте, як заявляє виробник, навіть у надзвичайно активному режимі Huawei P Smart здатний чесно відпрацювати повний день. І про всяк випадок у смартфоні реалізовано енергозберігаючий режим;
  2. Роз’єм microUSB. Серйозно? У 2018 році хотілося б бачити USB C у пристрої за 7999 грн.

При цьому відмітимо можливість Huawei P Smart з’єднуватися з двома bluetooth пристроями, наявності широкого набору стікерів, які принесуть масу задоволення та фану фотографуючи, а також режим роботи Wi-Fi мосту, що дозволить розширити межі покриття безпровідної мережі.

Отож, якщо ви яскрава особистість, полюбляєте фотографувати і при цьому завжди прагнете тримати руку на пульсі найактуальніших технологій пропонуємо звернути увагу на смартфон Huawei P Smart. А поки продажі девайсу ще не стартували можете подивитися інші моделі смартфонів Huawei в інтернет-магазині KTC.UA. 

Читайте також:

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?