Huawei Freebuds Lipstick — елегантні навушники у формі губної помади

03/01/2022

Сьогодні на ринку бездротових навушників більшість товарів “на одне лице”. Відрізняються вони тільки деякими елементами в дизайні кейсу чи навушників. Однак Huawei вирішила зробити хід конем і представила навушники з кейсом, який кардинально відрізняються по дизайну від всього, що є на ринку. Він виконаний у формі губної помади і виглядає дуже стильно. Якщо раніше, коли будь-яка компанія хотіла зробити аксесуар для жінок, то просто додавала на вибір рожевий колір, але Huawei вчинили суттєво радикальніше і змін зазнав дизайн.

Huawei Freebuds Lipstick

ДИЗАЙН

Кейс навушників виконаний з металу і доступний тільки в чорному кольорі. Всі грані заокруглені, а одна скошена і має бронзовий відтінок та напис Huawei. На нижній частині кейсу є роз’єм для заряджання USB Type-C, а поруч з ним клавіша для активації Bluetooth.

Huawei Freebuds Lipstick

Кришка кейсу повністю знімається, як і в звичайній помаді. Всередині є два навушники червоного кольору, які імітують наявність червоної помади і вони міцно магнітяться і не вилітають навіть якщо перекинути кейс.

Huawei Freebuds Lipstick

Навушники мають аналогічний дизайн, як і в Huawei Freebuds 4. Кожен навушник важить всього 4,1 грама. Вони відкриті та чудово тримаються у вухах. Те, що власниця навушників буде привертати до себе увагу, можна легко спрогнозувати. До речі, навушники захищені від вологи по стандарту IPx4.

Huawei Freebuds Lipstick

ПІДКЛЮЧЕННЯ ТА КЕРУВАННЯ

Щоб підключитися до смартфона необхідно затиснути клавішу на кейсі або завантажити додаток Huawei AiLife, який добре знайомий нам з оглядів інших TWS-навушників від Huawei. Якщо ж у вас смартфон Huawei з HarmonyOS 2.0, то підключення відбудеться фактично миттєво і з фірмовою анімацією.

Huawei Freebuds Lipstick

Оскільки в додатку ви можете частково налаштувати керування під себе, то жести, які доступні по замовчуванню є формальністю, але ми звісно ж розкажемо, що вам доступно до того моменту поки ви не завантажите додаток Huawei AI Life.

  • play/pause, прийняти та завершити виклик — подвійний дотик до будь-якого навушника;
  • перемикати режими активного шумозаглушення — натиснути і утримувати на будь-якому навушнику;
  • збільшити/зменшити гучність — свайп вниз та вгору по будь-якому навушнику.

Huawei Freebuds Lipstick

В навушниках немає жодного жесту на одинарне натискання і це перевага, оскільки, коли ви будете поправляти навушники, то не будуть спрацьовувати сенсорні зони. В навушниках також реалізована автопауза.

ЗВУК

Навушники оснащені 14,3-міліметровими динамічними драйверами. Звучать вони дуже м’яко і при цьому мають глибокий бас. Навушники підтримують два кодеки — стандартний SBC та трішки кращий AAC.

В додатку, на жаль, немає еквалайзеру. Затримка звуку не відчувається, більше того вона не відчувається навіть в ресурсоємних іграх. Якщо ж у вас смартфон Huawei з оболонкою EMUI та HarmonyOS 2.0, то затримка стає ще меншою — до 90 мс.

Huawei Freebuds Lipstick

Навушники мають потужні баси в порівнянні з іншими відкритими навушниками. За словами виробника в кожен навушник вбудовано басову трубку, що забезпечує потужну вібрацію діафрагми й генерує глибокі, сильні баси.

Huawei Freebuds Lipstick

Щодо активного шумозаглушення, то воно працює дуже м’яко, мабуть, через те, що навушники відкритого типу і наявність шумозаглушення це вже неабияка перевага. В додатку можна перемикатися між двома режимами шумозаглушення. Перший актуальний, коли навколо мало шумів і вони здебільшого низькочастотні (напр. кондиціонер в офісі), а інший буде актуальний, коли навколо дуже шумно (напр. в транспорті). Режим прозорості для відкритих навушників не актуальний і його тут нема.

АВТОНОМНІСТЬ

Від одного заряду навушники можуть грати 4 години без активного шумозаглушення, якщо ж його активувати, то цей показник зменшиться до 2,5 годин. В плані автономності ці навушники повністю копіюють Freebuds 4. Загальний час роботи з кейсом: до 22 години без ANC та 14 години з ANC.

Huawei Freebuds Lipstick

Після 15 хвилин заряджання навушники можуть відтворювати музику більше 2 годин. Повна зарядка кейсу триває близько 1 години, навушники в кейсі на 100% також заряджаються 1 годину.

ВИСНОВКИ

Навушники Freebuds Lipstick створені на базі Freebuds 4 але не є їхньою копією. Оригінальний, стильний дизайн кейсу робить ці навушники розкішним подарунком для представниць прекрасної статі. Крім того, навушники чудово звучать, мають глибокий бас, м’яку систему шумозаглушення, зрозуміле керування з можливістю регулювати звук, а вишенькою на торті стала швидка зарядка та фірмовий додаток, який розширює можливості навушників. Окремо нагадаю про якість мікрофонів, які ідеально підходять для розмов.

Читайте також:
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Hator Hyperpunk Truepods HD: бюджетні ігрові навушники з затримкою 40 мс та автономність 25 годин
Якщо ви шукаєте по-справжньому доступні бездротові навушники, то ви їх вже знайшли — Hator Hyperpunk Truepods HD. Ба більше, коли ми говоримо про доступність цих навушників, то мова не йде про урізання важливих функцій. Далі в огляді ви можете в цьому переконатися. КОМПЛЕКТАЦІЯ ТА ДИЗАЙН В коробці
24/12/2023
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?