Хлопці з Миколаєва шукають гроші на виробництво «розумного» гаманця

05/07/2015

Хочете вірте, хочете ні, але два звичайних миколаївських студенти створили дуже цікавий концепт smart-гаманця. Та не просто створили, а ще й відкрили на відомій краудфандинговій платформі Indiegogo компанію зі збору коштів на свій проект. Цікаво? Тоді давайте познайомимось з оригінальним винаходом ближче.

Пристрій має назву County та являє собою своєрідний гібрид між звичайним великим гаманцем та смартфоном. Від гаманця гаджет взяв собі класичні відділення для зберігання паперових грошей та пластикових кредитних карт, а від смартфона технічне оснащення. Прилад легко взаємодіє з iOS, Android та Windows платформами за допомогою Bluetooth, має екран 4,7 дюйма, GPS, microSIM та microUSB.

Однак особливо пишаються засновники стартапу, Олександр Гончаров та Денис Корнійчук, серцем свого пристрою – ультрафіолетовим сканером. Студенти-винахідники з Національного Університету Кораблебудування запевняють, що сканер зможе чітко ідентифікувати майже всі існуючи паперові гроші, та у будь-який момент продемонструвати на дисплеї власнику вміст його гаманця. Крім того, гаджет може оперувати даними безготівкових розрахунків, вести підрахунок витрачених коштів, будувати статистичні діаграми, та навіть взаємодіяти з PayPal.

Перші 50 бекерів зможуть отримати smart-гаманець за $319, інші повинні будуть викласти $ 399. Усього, хлопці планують зібрати $ 200 тис. на свою розробку.

Приєднатись до проекту та підтримати молодих українських винахідників ви зможете на офіційній сторінці County на Indiegogo. Якщо проект стане успішним, «розумні» гаманці знайдуть своїх власників у травні 2016. Зазначимо, що краудфандінгова компанія стартапу тільки-но почала своє існування. Це значить, що у Дениса та Олександра є майже два місяці, щоб їх мрія стала дійсністю.  

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?