GTEAR спробує змінити уяву про навушники

30/07/2015

Відома краудфандінгова платформа KickStarter не перестає радувати цікавими проектами людей зі всього світу. З кожним роком, все більше талановитих винахідників відкривають тут краудфандінгові компанії, прагнучи зібрати кошти на свій винахід.

Мандруючи дорогами KickStarter’a, ми натрапили на один маленький, але дуже корисний стартап. Він має назву GTEAR, та присвячений розробці й виробництву спеціального девайса для навушників Apple. Призначення аксесуару – стабілізація та утримання навушників у вусі людини при будь-яких рухах. Тобто, інше кажучи, розробники поставили собі за мету, створити пристрій, який комфортно тримав би навушник під час бігу, зайняття спортом, активному відпочинку на природі та інше.

По суті GTEAR – це невеличке пластикове кріплення зі спеціальним механізмом-стабілізатором, що приєднується до звичайних навушників Apple. Як каже команда винахідників, вони провели багато випробувань з використанням моделей людського вуха, щоб досягнути найкращого ефекту.

На цей час, компанія зі збору коштів на випуск розробки, вже є успішною: девайс зібрав на своєму рахунку близько $ 11 тис., при необхідній $ 1 тис. Це означає, що вже у вересні 2015 (як вказано на сторінці компанії), бекери почнуть отримувати свої корисні маленькі GTEAR. Долучитись до збору коштів, та стати одним з майбутніх власників пристрою, можна на офіційній сторінці стартапу. Але поспішайте, до кінця компанії залишилося 7 днів.    

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?