Gorilla Glass Victus: вдвічі стійкіше до подряпин

27/07/2020

Якщо ви коли-небудь цікавились темою захисту екрану смартфона від подряпин чи розбиття, то ви точно зустрічалися зі статтями про захисне скло Gorilla Glass від Corning. Компанія Corning є безумовним лідером ринку у виробництві захисного скла для смартфонів та іншої розумної електроніки. Виробники розумних девайсів на своїх презентаціях часто акцентують увагу саме на тому що їхні пристрої захищені склом від Corning. Чому це престижно? Тому, що це скло в рази міцніше, ніж в конкурентів і при цьому тонше. Більше про це скло ви можете дізнатися з нашої статті: “Що таке Gorilla Glass від Corning?”. 

30_maxresdefault.jpg

Однак компанія Corning не зупиняється на досягнутому і постійно тішить новими можливостями. Саме тому нещодавно вони представили нове скло з назвою Gorilla Glass Victus. В чому його особливість? Пропонуємо переглянути офіційне відео на YouTube-каналі компанії. 

В Corning заявляють, що це скло — це найбільш знаковий прогрес починаючи з 2014 року. Ми знаємо, що у скла, яке потрібно для захисту екранів смартфона є дві ключові характеристики: стійкість до розбиття під час падіння і стійкість до подряпин. В останніх поколіннях скла від Corning (4,5,6) найбільше уваги приділяли саме стійкості до падінь і досягли тут неабиякого прогресу, але в плані стійкості до подряпин останні версії залишилися приблизно на рівні Gorilla Glass 3.

GorillaGlassFeature.jpg

Якщо ви обережно користуєтесь смартфоном чи смарт-годинником, то GG 3 цілком підходящий варіант. Однак у Victus компанія якраз хотіла зробити акцент на стійкості до подряпин, які інколи з’являються здається від тертя об повітря.

gear-glass-knoop-scratch-test-2.jpg

Якщо перейти до цифр, які надає компанія Corning, то нове скло може витримати падіння з висоти 180 см. На тесті скло витримало 20 таких падінь. Звісно все залежить від поверхні на яку падає смартфон, від кута і від важкості смартфона, але все ж показник гідний слова “вау”. 

Corning-Gorilla-Glass-Victus-Zashhitnoe-steklo-0.jpg

Якщо говорити про стійкість до подряпин, то скло стало вдвічі стійкіше до них в порівнянні з Gorilla Glass 6-го покоління і в чотири рази міцніше, ніж в конкурентів і спеціальні лабораторні дослідження це доводять. 

Knoop_Scratch_Test_1.jpg

Очікуємо появи нових флагманів саме з цим захисним склом, а якщо конкретніше, то вже 5-го серпня новий апарат від Samsung, а саме Note 20 отримає скло GG Victus. До речі, чинні флагмани Samsung захищені склом Gorilla Glass 6.

 

Товари:
Читайте також:
Samsung Galaxy А35 VS А55: що нового?
Компанія Samsung 11 березня представила два середньо бюджетні смартфони — Galaxy А35 та Galaxy А55. Всі попередні покоління цих смартфонів стали бестселлерами за короткий проміжок часу, тому є підстави сподіватися, що й цьогорічні Galaxy А35 та Galaxy А55 будуть бестселлерами через ряд корисних фішо
28/03/2024
Як перевірити екранний час на Android?
Якщо ви хочете почати користуватися смартфоном менше та більш відповідально, щоб вивільнити час для саморозвитку, читання, фізичних вправ, ігор з дітьми, здоровішого сну, то ця стаття для вас, адже вона про екранний час. Саме поняття “екранний час” ввійшло в обіг завдяки компанії Apple, але в смартф
15/03/2024
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
09/03/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?