Google спростив перехід з iOS на Android за допомогою застосунку Switch to Android

13/07/2022

Створений пошуковим гігантом додаток для переходу з iPhone на смартфон Android — Switch to Android почав підтримувати не лише смартфони Google Pixel, а і будь-який гаджет Android. З допису в блозі Google, стає очевидним, що Google хоче, щоб люди розглядали утиліту як надійний спосіб переходу. Перехід з iPhone на Android був можливий і раніше, але для цього потрібно було багато ручної роботи та дротове підключення. 

photo_2022-07-13_13-43-28.jpg

Як користуватись?

Користувачі, які переходять з iPhone, повинні переконатися, що вони вибрали опцію передачі даних з iPhone на Android, коли вони натраплять на підказку на екрані налаштування. Їм також буде запропоновано вибрати між дротовим і бездротовим варіантами передачі даних.  Далі завдяки зручному інтерфейсу програми потрібно просто дотримуватись інструкцій на екрані — і всі важливі дані з одного смартфона вже на іншому:) 

Важливо

Проте навіть після того, як Google розширив колекцію пристроїв Android, які можуть підтримувати додаток для перемикання, багато користувачів не зможуть використовувати цей інструмент, оскільки переважна більшість Android залишаються на Android 11, а функція працює починаючи з Android 12.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?