Google Pixel Fold: що відомо?

05/05/2023

Google збирається приєднатися до революції гнучких смартфонів зі своїм Pixel Fold, адже він вже офіційно підтверджений. Пристрої, які складаються почали ставати популярнішими протягом останніх двох років, і конкуренція на цьому ринку є більш запеклою, ніж будь-коли раніше. В цьому матеріалі ми зібрали всі новини та припущення, які стосуються Pixel Fold і готові представити їх для вас.

Google Pixel Fold купити

Коли вийде Google Pixel Fold?

Компанія Google підтвердила, що представить Pixel Fold 10 травня на конференції Google I/O. Ймовірно, це станеться разом з представленням Pixel 7a та Pixel Tablet. Коли він стане доступний для покупки поки невідомо, але інсайдер Джон Проссер каже, що попередні замовлення будуть відкриті 10 травня в день презентації, а продаватися апарат почне 30 травня (у США), а офіційно смартфон надійде у продаж 27 червня.

Google Pixel Fold купити

Є також ймовірність, хоча вона значно менша, що апарат надійде у продаж разом з Pixel 8, який буде представлений аж у жовтні. Такий сценарій прогнозує видання Elec.

Скільки коштуватиме Pixel Fold?

Єдине, що відомо напевно, це те, що він не буде дешевим. Нагадаємо, що напочатку 2022 року видання 9to5Google повідомляло, що Google має на меті зробити Pixel Fold за ціною 1400 доларів, але це було дуже давно і зараз інші видання, наприклад Front Page Tech прогнозують, що версія Pixel Fold на 256 ГБ буде коштувати 1799 доларів, а за версію на 512 ГБ Google доведеться викласти 1900 доларів.

Це справді дорого, але на старті продажів Google планує дарувати до Pixel Fold годинник Pixel Watch.

Google Pixel Fold купити

Характеристики Google Pixel Fold

Дисплеї та дизайн

Смартфон буде схожий на Samsung Galaxy Fold 4 та Huawei Mate X2. Google показав, як виглядатиме смартфон в короткому тизері на своєму YouTube-каналі, але завдяки витокам в мережу, які завжди супроводжували продукти від Google, ми знаємо як буде виглядати апарат з різних ракурсів. Зображення, якими поділився інсайдер Еван Бласс, вказують на те, що Fold буде схожий по дизайну з Pixel 7 Pro, який має потрійну задню камеру. Навколо внутрішнього екрану є товста рамка, але в ній є селфі-камера, тому в екрані немає отворів.

Google Pixel Fold купити

Смартфон буде доступний у двох кольорах: крейда та обсидіан. Відомо також, що смартфон буде важити 283 грами і він буде важчим за Galaxy Fold 4. Також згідно публікацій у CNBC йдеться про те, що смартфон буде мати вологозахист.

Зовнішній екран смартфона матиме діагональ 5,78 дюйма, а внутрішній 7,67 дюйма. У розгорнутому стані Pixel Fold матиме розміри 158,7 x 139,7 x 5,7 мм. Швидше за все, що смартфон Pixel Fold використовуватиме дисплей Samsung з роздільною здатністю 1840×2208. Яскравість дисплею буде на рівні 1200 ніт і він підтримуваиме частоту оновлення 120 Гц.

Google Pixel Fold купити

Продуктивність

Коли справа доходить до основних специфікацій, то відомо, що Fold буде використовувати власний процесор Tensor G2, який Google розробив для своїх телефонів Pixel 7. Смартфон матиме 12 ГБ оперативної пам’яті та 256 або 512 ГБ вбудованої. Fold працюватиме на Android 13.

Камери

Останній інсайт про характеристики Pixel Fold від Джона Проссера пророкує таку комплектацію камер: 48 МП основна камера, 10,8 МП ультра ширококутний об'єктив і 12 МП з 5-кратним зумом телефото об'єктив. Однак наразі щезамало інформації про конкретні сенсори.

Google Pixel Fold купити

Батарея

У публікації 9to5Google зазначено, що телефон буде важчим за конкурентів, бо матиме більший об’єм батареї, ніж в Galaxy Fold 4. Ніяких подробиць щодо цього немає, але видання CNBC повідомляє, що батареї Fold вистачить на 24 години, або до 72 годин у режимі низького енергоспоживання.

Google Pixel Fold купити

Чекаємо конференцію Google I/O і презентацію першого гнучкого смартфона від Google.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?