Google Pixel 5a засвітився на якісних рендерах

23/02/2021

Інсайдер Steve Hemmerstoffer більш відомий під ніком OnLeaks опублікував якісні фото Google Pixel 5a. Очікувалося, що цей смартфон мав вийти минулої осені разом з Pixel 5, але так не сталося, тому швидше за все він буде представлений на весні. По рендерах видно, що новинка майже нічим не відрізнятиметься від Pixel 5, а відповідно свіжий дизайн та нові фішки з’являться у смартфонах Pixel не раніше осені, коли буде презентований Pixel 6. Помітити різницю між Pixel 4a, Pixel 5 та Pixel 5a майже неможливо.

mmT35tyJkgXD8Wwtm6xrCFuxnQW_JPs6wotNpubwk3EXFXB-Nsvvv0d6-xb-pmiB4lRkj7z1UPJz93qYdDqdJjdFH1sH08-1c7gk5atD_sQWcBRB093Dni0ax77E42KjNQaMO5tn

Задня панель буде виконанана з пластику, але після презентації Samsung навряд чи хтось почне критикувати таке рішення, бо виявляється і пластик може виглядати преміально, а на дотик не відрізнятися від скла. Смартфон буде оснащений екраном з OLED-матрицею на 6,2 дюйма. Роздільна здатність FullHD+. Екран по характеристиках не буде відрізнятися від Google Pixel 4a 5G. На рендерах видно, що апарат матиме роз’єм для навушників 3,5 мм. Сканер відбитків пальців традиційно розташується на задній панелі. 

Дизайн без назви_small.jpgДизайн без назви-2_small.jpg

Смартфон буде на 2,3 мм більший по висоті і на 0,8 мм менший по ширині, ніж Pixel 5, а відповідно зручніше лежатиме у долоні. Інформації про захист від вологи поки немає, але дуже ймовірно що в найближчі тижні ми побачимо апарат не лише на рендерах, але й на живих знімках. 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?