Galaxy Fold в Україні: коли та за скільки українці зможуть згинати смартфон?

04/12/2019

Друзі, 4 грудня Samsung офіційно презентували Galaxy Fold в Україні! Старт продажів анонсували на 21 грудня та пропонують дві версії - у срібному та чорному кольорах за ціною 56 999 тисяч гривень. Недешевий та іміджевий гнучкий смартфон буде поставлятися в обмеженій кількості, тому якщо ви хотіли б стати власником такого цікавого пристрою потрібно попіклуватися про передзамовлення. 

10_12.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У Samsung розповіли про детальні характеристики Galaxy Fold та впевнено заявляють, що змінили не просто форму смартфону, а форму майбутнього цього пристрою - невже такими будуть масові мобільні пристрої через кілька років? Така думка закрадається доволі сміливо, адже не так давно компанія Motorola показала RAZR 2019 - теж гнучкий розкладний смартфон. 

Однак, наразі аналогів Galaxy Fold немає, адже інші компанії відклали масовий випуск складних і гнучких моделей, наприклад Huawei зі своїм Mate X. Хоча у мережі з'являлися світлини Nubia Alpha - "смартфона-браслета", який був представлений у Барселоні на MWC 2019. Обидва пристрої не є аналогами Galaxy Fold за форм-фактором, але точно розвивають ідею "згинання" смартфона для отримання більших варіантів взаємодії. 

Як показують у Samsung, новий досвід використання смартфону користувач отримує сповна. Galaxy Fold складається у вигляді книжки за допомогою спеціального шарнірного механізму. У компанії розповідають про ретельні тестування механізму та заявляють про його безкомпромісну надійність. Хоча "фейл" з весняним запуском Galaxy Fold користувачі мережі ще не забули, тому обов'язково з'являться ентузіасти, які повторно будуть перевіряти Fold на стійкість. 

шарнір.jpg

Смартфон пропонує аж два екрани (7,3'' дюймовий Dynamic AMOLED і фронтальний 4,6" дюймовий) та 6 (!) камер. При перегляді інформації на маленькому екрані, користувач може легко перемикатися на внутрішній - обидва дисплеї синхронізуються, щоб людина легко обирала у варіанті "смартфона" чи "планшета" працювати з конкретним додатком у цей момент. Важливо, що внутрішній екран дозволяє працювати у багатозадачному режимі, одразу відкриваючи три вікна програм. 

3_13.jpg

Щодо камер, то очікувано, у такому незвичному флагманському Galaxy Fold встановили все по-максимуму. Щоб не заплутатися у характеристиках "гекса"-камер, у Samsung підготували візуалізовану інформацію:

камерки.jpg

Для песимістів, які хвилюються за те, що такий дороговартісний гаджет може не витримати активне використання, виробник передбачив особливий сервіс Galaxy Fold Premier Service. При зверненні користувача, спеціалісти сервісу допоможуть налаштувати пристрій, розібратися з новинкою та пояснити якісь невідомі аспекти використання Galaxy Fold. Додатково, на гнучкий смартфон буде діяти річна гарантія Samsung Care+, яка дозволить замінити Infinity Flex дисплей на спеціальних умовах у випадках механічного пошкодження. 

Комплект поставки Galaxy Fold включає бездротові навушники Galaxy Buds, кевларовий чохол Slim Cover, зарядний пристрій та кабель. 

комплект поставки.jpg

Отже, чекаємо появу гнучкого смартфону у вільному продажі, а у соціальних мережах запрошуємо ділитися своїми думками щодо перспектив Galaxy Fold в Україні:

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?